VEZİRHAN’IN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

VEZİRHAN’IN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Vezirhan Beldesinde yapmış olduğu çalışmalar ile, Vezirhan’ın çehresini değiştiren Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Vezirhan giriş ve çıkışını...

A+A-

Vezirhan Beldesinde yapmış olduğu çalışmalar ile, Vezirhan’ın çehresini değiştiren Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Vezirhan giriş ve çıkışını yeniden düzenleyerek güzel bir görünüme kavuşmasını sağladı. Vezirhan Belediye Başkanı Duymuş çalışma ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Belediyemiz tarafından 2016 yılında başlatılan Belde Giriş ve aynı zamanda Çıkışındaki Eski İlkokul Karşısı Şev Düzenleme ve Peyzaj çalışmalarımız bitmiştir.
Toplamda 1600 m2 hazır rulo çim kullanılan alana 58 adet ladin, 12 adet çınar, 5 adet fıstık çamı ve 19 adet kestane fidanı dikilmiştir.

vezirhan’in-cehresi-degisiyor-(2).jpg
Alanın sulanması için toplamda 600 metre otomatik su hattı ve müştemilatı çekilmiştir. Sulama sistemi aktif olarak çalışmakta ve kullanılan su futbol sahamızın yanına kurulan ve hidrofor sayesinde kanaldan ve sondaj suyundan elde edilmektedir. Alanın yol ile birleşen kısmına toplamda 130 metre tül taş duvar örülmüştür. Alana 6*12 metre Bayrak Figürü, 3*12 metre Vezirhan Yazısı ve 10*14 metre Cami motifi yapılmıştır. Yapılan bu çalışmalar sonucu Beldemizin bir anda çehresi değişmiştir.
Yamacın yapılalı birkaç gün olmasına rağmen Beldemize gelen vatandaşlarımızdan güzel geri dönüşler almaktayız.
Daha önce de belediyemiz tarafından başlatılan çevre düzenleme ve peyzaj projelerimize bir yenisi daha eklemekten mutluyuz. Bu çalışmada emeği geçen personelimize teşekkür ederiz” dedi

vezirhan’in-cehresi-degisiyor-(1).jpg

Bu haber toplam 1722 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.