VEKİLLERİN SON DEĞERLENDİRMELERİ GAZETEMİZE

VEKİLLERİN SON DEĞERLENDİRMELERİ GAZETEMİZE

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 11 Ekim 2016 tarihinde grup toplantısında gündeme getirdiği Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi TBMM’den 339 oyla...

A+A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 11 Ekim 2016 tarihinde grup toplantısında gündeme getirdiği Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi TBMM’den 339 oyla geçerek referanduma gitmeye hak kazanmıştı. Cumhurbaşkanının imzalamasından sonra Anayasa değişikliği 16 Nisan 2017 Pazar günü referanduma götürülmesine karar verildi.

Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi Anayasa değişikliği referandum çalışmaları yaklaşık 2 ay önce başladı. Hem “Evet” hem de “Hayır” cephesi olağanüstü bir koşturmaca ile nihayetinde son güne geldiler. Hem Partilerin Milletvekilleri, hem de teşkilatları bu zaman zarfında epeyce yoruldular. Referandum oylamasına bir gün kala hem Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, hem de CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün son değerlendirmelerini gazetemiz Osmaneli Haber’e yaptılar. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan her iki vekilde, hem “Evet” hem de “Hayır” verecek olan vatandaşların kararlarına saygılı olduklarını, 17 Nisan’da da hep birlikte kardeşçe bu ülkede yaşayacağımızı belirterek, vatandaşların muhakkak sandığa gitmelerini, demokratik hakları olan oylarını kullanmalarını istediler. Osmaneli Haber Gazetesi olarak her iki Bilecik Milletvekilimize de son değerlendirmelerini Bilecik’in en genç gazetesi Osmaneli Haber’ yapmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. 


Bu haber toplam 1553 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.