VATANINI BAYRAĞINI SEVEN GENÇLİK YETİŞTİRMELİYİZ

VATANINI BAYRAĞINI SEVEN GENÇLİK YETİŞTİRMELİYİZ

OSMANELİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MAHMUT EKİNCİ "VATANINI BAYRAĞINI SEVEN GENÇLİK YETİŞTİRMELİYİZ"

A+A-

Osmaneli Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Değerlendirme toplantısı yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan değerlendirme toplantısına Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, Şube Müdürü Aygül Akkaya, Şube Müdürü Özkan Can ve tüm ortaokul öğretmenleri katıldı.
Değerlendirme toplantısında TEOG Birinci dönem ve ikinci dönem karşılaştırılması, İl ve İlçe geneli karşılaştırılmaları hakkında sunumlar gerçekleştirildi.

16155047_dsc_0012.jpg


İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, “Süreç içerisinde emek veren, desteklerini esirgemeyenlere teşekkür ederiz.  Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın başarısı için eğitimde mesafe almak zorundayız. Çocuklarımızı iyi eğitmemiz lazım. Vatanını, bayrağını seven, milli ve manevi değerlere sahip bir gençlik yetiştirmeliyiz. Ülkemizin kalkınması için özelikle eğitimdeki başarımızı arttırmalıyız. Öğrencilerin aldığı sonuçların aynı zamanda okulların başarısıdır. Her okul bu sonuçlara bakarak durum değerlendirmesi yapmalıdır. Öğrencilerimin  akademik eğitim kadar sosyal etkinliklere de yer verilmesi gerekiyor. Çünkü, öğrencilerin fiziksel ve zihinsel gelişimini tamamlamasında sosyal aktiviteler büyük önem taşıyor." diye belirtti. 

16155044_dsc_0009.jpg
Destekleme ve Yetiştirme kurslarının kayıtları ise 19-25 Haziran 2017 tarihinden alınacak. TEOG, YGS kursların 17 Temmuz itibariyle başlayacağı 25 Ağustosta biteceği ve toplam 6 hafta süreceği belirtildi. Öğretmenler tarafından destekleme kursları için,  öneriler ve süreç içerisinde yaşanılan güçlüklerden bahsedildi. Çözüm önerileri sunuldu. 
Değerlendirme toplantısı sonunda 2016-2017 yılında hayata geçirilen “Emek te Bizim Başarı da” Projesinde emek veren, soru hazırlayan, kitapçık oluşturulmasında ve baskı süresince destek veren idareci ve öğretmenlere teşekkür belgesi verildi. 

16155053_dsc_0021.jpg

Bu haber toplam 1492 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.