VATANDAŞ OSMANELİ’DE CUMHUR İTTİFAKI İSTİYOR

VATANDAŞ OSMANELİ’DE CUMHUR İTTİFAKI İSTİYOR

31 Mart Yerel seçimlerinin yaklaştığı şu günlerde, vatandaşlardan Osmaneli Belediye Başkan adaylığı konusunda tepkiler gelmeye devam ediyor. Osmaneli...

A+A-

31 Mart Yerel seçimlerinin yaklaştığı şu günlerde, vatandaşlardan Osmaneli Belediye Başkan adaylığı konusunda tepkiler gelmeye devam ediyor. 
Osmaneli İnönü mahallesinde yaşayan, 30 yıldır Osmaneli’de olduğunu belirten Muammer Ceylan gazetemize gelerek seçimler ile ilgili düşüncelerini yansıttı. Aslen Eskişehirli oduğunu fakat 30 yıldır Osmaneli’de yaşadığını, 12 yıl esnaflık yaptığını söyleyen Muammer Ceylan, “Türkiye’nin en başarılı belediye başkanlarından biri Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’dir. Eskişehir’i tipik bir Anadolu şehrinden, modern bir şehre dönüştürmüştür. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de aynı Yılmaz Büyükerşen gibi, en az onun kadar başarılı bir Belediye Başkanıdır.

,-003.jpg

Osmaneli ilçemizi Eskişehir gibi modern bir kent haline getirmiştir. Kısacası Münür Şahin Osmaneli’nin Büyükerşen’idir. Ak Parti Milletvekilinin ve yöneticilerinin Münür Şahin’i aday göstermemelerini bütün Osmaneli gibi bizler de şaşkınlıkla izlemekteyiz. 5 yılda Osmaneli ilçemizin çehresini değiştiren, Osmaneli ilçemize büyük değerler katan Münür Şahin’in bir dönem daha beleyie başkanlığı yapması, Osmaneli’ye çok daha büyük eserlerin ve hizmetlerin gelmesine neden olacaktır. Ak Parti ile MHP arasında Bilecik ilinde de ittifak görüşmelerinin olduğu haberlerini almaktayız. Osmanelili olarak bizler Münür Şahin’in Ak Parti MHP ittifakının adayı olmasını Ak Parti yetkililerinden rica ediyoruz. Henüz vakit çok geç değildir. Partiler listelerini 19 Şubat’ta seçim kurullarına vereceklerdir. Münür Şahin’in aday yapılması konusunda daha vakit vardır. Hem Ak Partiden, hem de MHP’de ricamız bu konuda görüş birliğine varmaları, Osmaneli’nin önünün daha da açılması için Münür Şahin ismi üzerinde uzlaşma sağlamaarını istiyoruz. Adayları siyasi partiler belirler, fakat adayların seçilmelerini biz seçmenler sağlarız. Cumhur İttifakı Osmaneli’de Belediye Başkanı kazanmak istiyorsa biz seçmenlerin sesine kulak vermeli, Osmanelili vatandaşların isteğini yerine getirmelidir diyoruz” dedi. 

 

Bu haber toplam 3149 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum