VATANDAŞ METRUK BİNALARIN YIKILMASINI BEKLİYOR

VATANDAŞ METRUK BİNALARIN YIKILMASINI BEKLİYOR

 Şehir merkezlerinde yer alan metruk binalar, Bilecik valiliğinin geçmiş yıl aldığı karar doğrultusunda yıkılmasına başlanmıştı. Bilecik merkezinde...

A+A-

 Şehir merkezlerinde yer alan metruk binalar, Bilecik valiliğinin geçmiş yıl aldığı karar doğrultusunda yıkılmasına başlanmıştı. Bilecik merkezinde ve köylerinde bazı binaların da yıkılması gerçekleştirilmişti. 
Osmaneli ilçesinde de bulunan bazı metruk binalar yıkılmayı bekliyor. Özellikle şehir merkezlerinde yer alan metruk binalar, hem görüntü kirliliğine neden oluyor, hem de tehlike açıyor. Ayrıca uyuşturucu bağımlılarının da meskeni haline gelen metruk binaların yıkılmasını isteyen vatandaşlar gazetemize yaptıkları açıklamalarda; “Yıllardır metruk halde bulunan bu binaların önlerinden geçmeye korkuyoruz. Ayrıca küçük çocuklar bu binalara oyun oynamak amacıyla da girebilirler. Her an çökme tehlikesi bulunan bu binaların bir an önce yıkılıp yerlerinin temizlenmesi gerekiyor. Uyuşturucu bağımlıları bu binaları mesken tutuyorlar. Mahalle halkı geceleri bu binaların önlerinden geçmeye çekiniyorlar. Turizm kenti olma yolunda ilerleyen bu metruk binalar Osmaneli ilçemize yakışmıyor. Haceloğlu Mahallesi Hürriyet Caddesindeki Metruk binada aynı şekilde yıllardır yıkılmayı bekliyor. Kaymakam beyin lojmanının tam karşısında ki bu bina ve Osmaneli merkezinde yer alan diğer binaların da tespit edilerek yıkılmasını yetkililerden bekliyoruz. Bu binaların yıkılması ile hem görüntü ve çevre kirliliği, hem de tehlikeler ortadan kalkmış olacaktır” dediler.

 


Bu haber toplam 1402 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum