VALİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

VALİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Bilecik Valisi Süleyman Elban’ın Ağrı valisi olarak atanmasından sonra, Bilecik Valiliğine atanan Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretleri...

A+A-

Bilecik Valisi Süleyman Elban’ın Ağrı valisi olarak atanmasından sonra, Bilecik Valiliğine atanan Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Vali Büyükakın’ı ilk ziyaret edenler arasında yer aldı.

1-004.jpg

Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Bilecik İl Genel Meclisi Üyeleri ve Bilecik Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir, İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez ilçe başkanı Serkan Yıldırım’da Vali Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler. 

dsc_2317.jpg
Vali Büyükakın, Valilik Toplantı Salonu'nda, Bilecik TSO Başkanı Mefail Ateş ve Meclisi Başkanı Hakkı Aynur ile meclis üyelerini kabulünde, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bir süre sohbet etti. 
 TSO Başkanı Ateş ve Meclis Başkanı Aynur ile beraberindekiler Vali Büyükakın'a,yeni görevinde başarılar dileyerek, kentte faaliyet gösteren sanayi kuruluşları ve ekonomisi hakkında bilgi verdi.
Bilecik Valisi Doç. Dr. Tahir Büyükakın, kendisine yapılan hayırlı olsun ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kuruluşun ve kurtuluşun beşiği Bilecik’te görev yapmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. 

Bu haber toplam 2128 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.