VALİ TAHİR BÜYÜKAKIN “YARALAR EN KISA SÜREDE SARILACAKTIR”

VALİ TAHİR BÜYÜKAKIN “YARALAR EN KISA SÜREDE SARILACAKTIR”

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, geçtiğimiz Salı günü dolu afetine uğrayan köyleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Beraberinde...

A+A-

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, geçtiğimiz Salı günü dolu afetine uğrayan köyleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 


Beraberinde Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Bölükbaşı, İlçe Müftüsü Sadık Erenbaş, Gıda Tarım ve Hayvancılık il müdür yardımcısı Erkal Gedikli ile birlikte Osmaneli Beşevler köyüne gelen Vali Tahir Büyükakın, “Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah’tan gelen bu afete yapılabilecek bir şey yok. Afetin olduğu saatten itibaren İlçe Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, İl ve İlçe Tarım Müdürlüğü yetkililerimiz ve AFAD yetkililerimiz olmak üzere bölgede çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Afete uğrayan bölge çok büyük bir alan. Arkadaşlarımız zarar tespitlerini yapıyorlar. Zarar tespitlerinin bitimi ile birlikte hazırlanan raporları Ankara’ya göndereceğiz. Sayın vekillerimizde işin takipçisi durumundadırlar. İnşallah yaralarınızı en kısa sürede saracağız. Devletimiz bu konuda elinden geleni yapacaktır” dedi.

Köylülerin soru ve önerilerini dinleyen Vali Büyükakın ve beraberindekiler, Çerkeşli köyüne geçerek burada da köylüleri dinlediler. 

vali-001.jpg

 

 

 

Bu haber toplam 2091 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.