Vali Şentürk'ten Osmaneli çıkartması

Vali Şentürk'ten Osmaneli çıkartması

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, biz dizi incelemelerde bulunmak için Osmaneli ilçesini ziyaret etti.

A+A-

Yayla köylerinden Boyunkaya, Hisarcık, Adliye, Benli, Sarıyazı köylerinde mera ıslahı projesi kapsamında ve hayvancılık için yapılan gölet ve kanalları gezdi. Bilecik Valisi Bilal Şentürk’e, Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, Osmaneli Belediye Başkan Vekili Yalçın Yağız, İl Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, Tarım ve Orman il müdürü Necmettin Yoldaş, İl Genel Meclis Üyeleri Alper Karadağ, Orhan Uğur ve Daire Müdürleri de eşlik etti.

Boyunkaya, Hisarcık, Adliye, Benli, Sarıyazı köylerinde Mera ıslahı çalışmaları sonrası, Beşevler’de yeni asfaltlanan ve yapılan hal alanını ve meydanı ziyaret eden Vali Şentürk ve protokol üyeleri köylülerle sohbet etti.

Osmaneli Belediyesi Yöresel Ürün Üretim ve paketleme tesisini de ziyaret eden Vali Şentürk ve protokol, Belediye Başkan vekili Yalçın Yağız’dan tesisler hakkında bilgi aldı. Tesislerde yılda 4.500 ton domates işleyerek yılda mevsimlik 650-700 ton salça üretimi yapıldığını, aynı tesislerde 250 ton Ayva, 50 ton Nar, 100 ton sebze işlendiğini söyleyen Başkan Vekili Yağız; “Osmaneli Belediyesi, artan pazar talebini karşılamak için yeni yatırımlarada devam ediyor” dedi.

Çerkeşli Köyü Göleti yanında yapılan yörösel ürün satış tesislerinide inceleyen Vali Bilal Şentürk ve beraberindeki protokol köy merasında ceviz dikilecek alanlarıda yerinde inceledi.

Bilecik Valisi Bilal Şentürk ve beraberindeki protokol incelemelerini tamalıyarak ilçeden ayrıldılar.

Bu haber toplam 22819 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.