Vali Şentürk bir kez daha uyardı!

Vali Şentürk bir kez daha uyardı!

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, son günlerde artış gösteren pozitif vakalar sonrası alınan tedbirlere dikkat çekerek bir kez daha uyarıda bulundu.

A+A-

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, son günlerde artış gösteren pozitif vakalar sonrası alınan tedbirlere dikkat çekerek bir kez daha uyarıda bulundu. Vali Şentürk, toplu katılımlı programlarda riskin en üst seviyeye çıktığını ifade ederek, “Sevinçlerimizi hüzne çevirmeden maske, mesafe ve temizlik hususlarına azami özen göstermek durumundayız” dedi. 

Vali Şentürk, Bileciklilere seslendiği mesajında şunları kaydetti:

“İlimiz merkez Aşağıköy ile Bozüyük ilçemiz İçköy Mahallesinde toplu katılımlı programlar (düğün, mevlid) nedeniyle pozitif vakalar görülmüş olup, temaslı sayısının çokluğu nedeniyle, vakaların bulaşı riskini azaltmak ve alınan tedbirlerin etkinliğini sağlamak üzere belirtilen yerleşim birimlerinde kısmi ve genel karantina uygulanmak durumunda kalınmıştır.  Tüm dünyayı ve ülkemizi de etkileyen ve son zamanlarda yayılma gösteren Coronavirüsle mücadeleyi hep beraber yapabiliriz. Sevinçlerimizi hüzne çevirmeden maske-mesafe-temizlik hususlarına azami özen göstermek durumundayız. Toplu programlarda daha da özenli ve dikkatli olalım. Sağlık hepimiz için” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 14341 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.