VALİ KIZILKAYA’YA ZİYARET

VALİ KIZILKAYA’YA ZİYARET

Gazetemiz sahibi Mehmet Erdal ve muhabirimiz Betül Aslan Vali Dr. Kemal Kızılkaya’ ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

A+A-

Gazetemiz sahibi Mehmet Erdal ve muhabirimiz Betül Aslan Vali Dr. Kemal Kızılkaya’ ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
Gazetemiz ile birlikte, Sakarya Gazetesi Kurucu Sahibi Şadi Erdal, Erdallar Basın Kuruluşları Şirket Müdürü Mücahid Erdal, Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Meşe, Yeni Bozüyük Gazetesi Sahibi Kadir Erdal, Yeni Bozüyük Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Çağla Canbaz’ ın katıldığı ziyarette Vali Dr. Kemal Kızılkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gazetelerin çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Gazetemizi takip ettiğini ve yerel medyanın halkın sesi olduğunu ifade eden Vali Kızılkaya, kendisinin yerel medyada yer alan haberlerden istifade ettiğini bildirdi. 
Bilecik’te görev yapmaktan son derece memnun olduğunu ifade eden Kızılkaya, “Hikâyenin başladığı yerdeyiz. Bilecik benim için çok kıymetli ve değerli bir yer. Bilecikliler ise tarihin her döneminde nerede durması ve nasıl olması gerektiğini bilen insanlar. Bizde burada layıkıyla vazifemizi yapmaya çalışacağız” dedi. Gazetemiz sahibi Mehmet Erdal ise Vali Kızılkaya’ya görevinde başarılar diledi.

48445.jpg


Bu haber toplam 4042 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.