Vali Kızılkaya’ dan Osmaneli Temasları

Vali Kızılkaya’ dan Osmaneli Temasları

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya Osmaneli’ de temaslarda bulundu.

A+A-

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya Osmaneli’ de  temaslarda bulundu.

Vali Kızılkaya Osmaneli temasları kapsamında Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal,  Bilecik İl Jandarma Komutanı Muzaffer Sandal, Bilecik İl Tarım Müdürü Necmettin Yoldaş, Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, Bilecik İl Özel İdare Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, Bilecik İl Genel meclis Üyesi Alper Karadağ, Osmaneli Ak parti İlçe Başkanı Şaban Güdem ile birlikte ilk olarak Osmaneli İlçesine bağlı Oğulpaşa köyünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

vali-ziyaret-ic-3.jpg


Vali Kemal Kızılkaya Oğulpaşa ziyaretinin ardından, Hisarcık/Beşevler Köyünü ziyaret etti. Köy Muhtarı Mustafa Canbaz’dan bilgi alan Kemal Kızılkaya, Osmaneli belediyesine ait Beşevler köyünde faaliyet gösteren “Ayva Lokumu” üretim tesisinde de incelemelerde bulunarak fabrika yetkilisi Abdullah Tetikten çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

vali-ziyaret-ic-2.jpg


Köy ziyaretleri kapsamında Hisarcık Beşevler köyünde Jandarma Trafik ekipleri tarafından traktör sürücülerine traktörlerde bulundurulması zorunlu olan rops demirinin önemi ve üçgen reflektör önemi konusunda verilen seminere katılan Kemal Kızılkaya, Osmaneli Jandarma Trafik Tim Komutanı Mustafa Toy'dan bilgiler aldı. Kemal Kızılkaya, traktörlerde bulunan rops demirini emniyet kemerine benzetirken, "Zira bir çeşit emniyet kemeri ya da cankurtaran diyebileceğimiz rops demirinin, traktör kullanırken mutlaka kullanılması gerekmektedir. Bu aparatın takılması çiftçilerimizin can güvenliği açısından çok önemlidir’’ dedi. Jandarma ekiplerine çalışmalarla kolaylıklar dileyen Vali Kızılkaya vatandaşlarla bir süre sohbet etmesinin ardından, Osmaneli sınırları içerisinde bulunan Hisarcık ve Adliye Göletlerine giderek yetkililerden göletlerin kapasitesi ve kullanım alanlarına ilişkin brifing aldı. Ayrıca sulama alanlarının geliştirilmesi için de gerekli projeler ele alındı.

vali-ziyaret-ic-001.jpg


Kızılkaya’ nın son durağı Adliye Köyü oldu. Burada küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan Hamza Uzun’un işletmesini ziyaret ederek, işletme sahibi Hamza Uzundan çiftlikteki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kemal Kızılkaya, kırsal kalkınmanın önemini vurgulayarak ‘‘ İlimizde ve İlçelerimizde hayvancılığın gelişimi için daima üreticinin yanındayız’’ dedi. 
Kemal Kızılkaya ziyaretleri sonunda ilçeden ayrıldı.

vali-ziyaret-iccc.jpg

Bu haber toplam 3163 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.