Vali Elban'dan Osmaneli'ye İlk Resmi Ziyaret

Vali Elban'dan Osmaneli'ye İlk Resmi Ziyaret

"Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Kurum Müdürlerimizle el ele vererekOsmanelimizi daha da güzelleştireceğiz"

A+A-

Bilecik Valisi Süleyman Elban Osmaneli ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Bilecik’e atandığı günden bu yana çeşitli vesilelerle Osmaneli’ne gelen vali Elban, resmi ziyaret olarak ilk kez Osmaneli ilçesini ziyarette bulundu. Beraberinde İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Hacı Mehmet İnce, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Osmaneli ilçesinde kaymakam Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Jandarma komutanı Jandarma Astsubay Murat Göksu, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan Alaç tarafından kaymakamlık önünde resmi tören ile karşılanan Vali Elban ilk olarak Osmaneli Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakam Edip Çakıcı’dan ilçe hakkında brifing alan Vali Süleyman Elban, daha sonra Osmaneli Belediye Başkanlığını ziyarette bulundu. Belediye başkanı Münür Şahin’den, belediyenin çalışmaları, personel yapısı, Osmaneli’nin tarihi özellikleri hakkında bilgiler aldı. Belediye ziyaretinden sonra beraberindeki heyet ile Osmaneli’deki tarihi kiliseyi gezen Vali Elban, kilisenin onarım çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Osmaneli Belediyesinin çalışmalarını devam ettirdiği Mübadele Müzesinde incelemelerde bulunan Vali Elban, sırasıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret ederek, ilçenin asayiş konuları hakkında brifingler aldı.

20160824_143703.jpg

Bilecik Valisi Süleyman Elban, İl jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Hacı Mehmet İnce, İl Emniyet müdürü Ertuğrul Namal, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye başkanı Münür Şahin, Osmaneli Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan Alaç, İlçe Jandarma komutanı Murat Göksu ile birlikte Osmaneli’nin içmeler tesislerinde incelemeler yapmak üzere buraya hareket etti.

20160824_143724.jpg

Osmaneli ilçesinin gelişmeye açık bir ilçe olduğunu söyleyen Vali Elban, Osmaneli ilçemize bu ilk resmi ziyaretimdir. Osmaneli ilçemiz aldığım bilgiler doğrultusunda gelişmeye ve büyümeye müsait bir ilçemizdir. Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve diğer ilgili kurum müdürleri ile birlikte el ele vererek, Osmaneli ilçemizi daha da güzel bir hale getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bundan sonra da Osmaneli ilçemize sık sık geleceğim” dedi.(Mehmet Erdem)

20160824_171720.jpg

foto-galeri-icin-tiklayiniz-004.png

 

Bu haber toplam 2338 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.