VALİ BÜYÜKAKIN “VAR OLAN RUHU HAREKETE GEÇİRMELİYİZ”

VALİ BÜYÜKAKIN “VAR OLAN RUHU HAREKETE GEÇİRMELİYİZ”

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın Bilecik Yerel Basını ile kahvaltıda buluştu. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem, Erdal Gurubu gazetelerinden Sakarya...

A+A-

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın Bilecik Yerel Basını ile kahvaltıda buluştu. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem, Erdal Gurubu gazetelerinden Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahit Erdal, Yeni Bozüyük Gazetesi sahibi Kadir Erdal’ın katıldığı kahvaltı sohbet havasında geçti. 

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın Bilecik’le ilgili görüş ve önerilerini anlattı. Vali Tahir Büyükakın, “Bir şehrin hafızası olmalıdır. Göreve geldiğim günden beri Bilecik’in hafızasını oluşturmaya çalışıyoruz. Bu yönde çalışmalarda bulunuyoruz. Şehrin hafızası oluştuğunda, Vali veya Belediye Başkanı değişse de yapılacak olan işler aynen devam eder. Bilecik gelecek on yılın parlayan yıldızı olacaktır. Etrafımızdaki büyük illerin hemen hepsi sanayi yönünden doyuma ulaşmıştır. Bilecik bu konuda halen boştur. Bilecik’in ulaşım yönünden sıkıntısı yoktur. İstanbul 2 saat, Kocaeli, Sakarya 1 saat. Konya 3,5 saat. Yollarımız gayet güzel, hızlı trenimiz var. Bozüyük’te Lojistik merkezi kuruluyor. Bilecik ilinde üretilecek sanayi ürünlerinin nakliyesi de kolay olacaktır. Benim basınımızdan tek isteğim, Bilecik’te var olan ruhu ateşlemeniz ve harekete geçirmenizdir. Elbette ki eleştiriler yapılacaktır, fakat bu eleştiriler yapıcı yönde olursa şehrimizin geleceği için çok daha iyi olacaktır” dedi. 


Bu haber toplam 1228 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.