VALİ BÜYÜKAKIN OSMANELİ’DE

VALİ BÜYÜKAKIN OSMANELİ’DE

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, 23 Kasım 2017 Çarşamba günü Osmaneli ilçesini ziyaret etti.  Vali Büyükakın, Halk Eğitim Merkezi toplantı...

A+A-

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, 23 Kasım 2017 Çarşamba günü Osmaneli ilçesini ziyaret etti. 
 Vali Büyükakın, Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda Mahalle, Köy Muhtarları ve bazı daire müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası Düzmeşe köy yolunda ve Osmaneli OSB’de incelemelerde bulundu . 

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli İlçe Emniyet Müdürü Yalçın Avcı, İlçe Jandarma Komutanı Yunus Emre Demirpehlivan ve daire müdürlerinin de katıldığı toplantıda Vali Tahir Büyükakın, açış konuşmasında, “Değerli Muhtarlarımız, bildiğiniz gibi bu toplantılarda bizler değil sizler konuşacaksınız. Bizler sizleri dinlemeye geldik. Köy ve mahallelerinizde bulunan sorunları dinleyelim ki, ilgili müdürlerimiz ile birlikte sorunlara çare üretelim” dedi. Daha sonra tek tek muhtarlara söz vererek, köy ve mahallelerin sorunları hakkında bilgi aldı. 
Toplantıdan sonra Muhtarlar ve Daire Müdürleri ile birlikte yemek yiyen Vali Büyükakın, saat 13.00’da Osmaneli Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakamlık ziyareti ardından sıcak asfalt kaplama yapılan Düzmeşe Köyünün yolunu inceleyen Vali Büyükakın, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Daha sonra Osmaneli Organize Sanayi Bölgesine geçen Vali Tahir Büyükakın, OSB’de bulunan Ayde Alüminyum fabrikasını ziyaret etti.  Fabrika girişinde Fabrika sahibi Doğan Zaimoğlu ve Fabrika Müdürü Kamil Can Yılmaz tarafından karşılandı. Fabrika sahibi ve fabrika müdürü ile birlikte işletmeyi gezen Vali Büyükakın, fabrikada üretilen Alüminyum mamulleri inceledi ve yetkililerden bilgi aldı. 
Vali Büyükakın saat 14.00’da Osmaneli ilçesinden ayrıldı. 

vali-buyukakin-osmaneli’de-9.jpgvali-buyukakin-osmaneli’de-10.jpgvali-buyukakin-osmaneli’de-6.jpgvali-buyukakin-osmaneli’de-4.jpg

img_0311vali-buyukakin-osmaneli’de-7.jpgvali-buyukakin-osmaneli’de-2-001.jpgvali-buyukakin-osmaneli’de-1.jpg

Bu haber toplam 3158 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.