VALİ BÜYÜKAKIN BOZÜYÜK’TE

VALİ BÜYÜKAKIN BOZÜYÜK’TE

Vali Tahir Büyükakın, ilçeleri tanımak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretleri kapsamında Bozüyük ilçesini ziyaret etti. Vali Büyükakın'ı, Bozüyük...

A+A-

Vali Tahir Büyükakın, ilçeleri tanımak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretleri kapsamında Bozüyük ilçesini ziyaret etti. Vali Büyükakın'ı, Bozüyük ziyaretinde Kaymakam Hasan Yaman, İlçe Jandarma Komutan Vekili Caner Aldıkaçtı ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Tahir Oğul ile daire müdürleri karşıladı.

VALİ BÜYÜKAKIN BOZÜYÜK’TE

Kaymakam Yaman'dan ilçe ve asayişi hakkında brifing alan Vali Büyükakın daha sonra Belediye Başkanlığını ziyaret ederek, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve beraberindekilerle bir süre görüşerek, devam eden çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı. Belediye çıkışında Çarşı Mahallesi Muhtarı Bedri Yaz, kendi yazdığı ''Ömür dediğin'' adlı kitabı Vali Büyükakın'a hediye ederek, yazmış olduğu şiirlerden birisini okudu.

VALİ BÜYÜKAKIN BOZÜYÜK’TE

Buradan Ticaret ve Sanayi Odasına (TSO) geçen Vali Büyükakın, TSO Başkanı Buğra Levent, Mehmet Doğan Tunç ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. TSO Başkanı Levent ve Tunç'dan odanın faaliyetleri ile sanayisi ve ekonomisi hakkında bilgi alan Vali Büyükakın daha sonra Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç'ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.

VALİ BÜYÜKAKIN BOZÜYÜK’TE

Vali Büyükakın daha sonra Kaymakam Yaman, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammed Akgül ile birlikte 1999 yılında Van Başkale'de şehit olan astsubay Fikret Son'un ailesini ziyaret etti. Son'un babası Ahmet Son, annesi Fikriye Son ile eşi Hatice Son ile yakınlarıyla bir süre görüşen Vali Büyükakın, şehitlerin geride bıraktığı anne, baba, eş ve çocuklarının emanetleri olduğunu ifade ederek, her zaman şehit yakınlarının yanında olduklarını söyledi. Daha sonra Bozüyük Metristepe Kültür Merkezi'nde incelemede bulunan ve Belediye Başkanı Bakıcı'dan bilgi alan Vali Büyükakın, çıkışta oyun oynayan çocuklara oyuncak hediye

Bu haber toplam 1768 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.