VALİ BİLAL ŞENTÜRK’TEN OSMANELİ ÇIKARMASI

VALİ BİLAL ŞENTÜRK’TEN OSMANELİ ÇIKARMASI

Bilecik Valisi Bilal Şentürk bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Osmaneli ilçesini ziyaret etti. Vali Bilal Şentürk, Osmaneli ilçe ziyaretinin ilk...

A+A-

Bilecik Valisi Bilal Şentürk bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Osmaneli ilçesini ziyaret etti. 
Vali Bilal Şentürk, Osmaneli ilçe ziyaretinin ilk durağında Osmaneli İlçe Kaymakamı Naif Yavuz, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu ve İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, ilçe savcısı Haydar Doğan, ilçe Kaymakam Refiki İbrahim Engin Şenay ve Emniyet teşkilatının hazır bulunduğu güvenlik toplantısı gerçekleştirdi. Toplantının akabinde İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaret edildi.

vali-osmaneli-cikarmasi-3.jpg

Vali Bilal Şentürk, beraberinde; İlçe Kaymakamı Naif Yavuz, ilçe Kaymakam Refiki İbrahim Engin Şenay, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Uysal Ağaoğlu ve İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ile birlikte; Osmaneli Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde sergilenen TÜBİTAK BİLİM FUARI'nı ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında; Vali Şentürk ve Protokol Heyeti öğrencilerin projelerini tek tek incelediler. Öğrencilerin Karadeniz yöresi halk oyunları folklör gösterisini izlediler.
Okulun Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Fatih Hüseyin Irmak ve Yunus Karadeniz danışmanlığında öğrencileriyle birlikte kurdukları Genç Lefke Tasarım ve Genç Lefke Bilişim şirketleri tarafından yapılan resimli kupaları Vali Bilal Şentürk ve Protokol Heyeti' ne takdim ettiler.
Daha sonra Vali Bilal Şentürk ve Protokol Heyeti, Özel Eğitim Sınıfı' nı ziyaret ederek, Karete hocası Murat Salih Kurnaz eğitmenliğinde hazırlanan Özel Öğrencilerimiz' in Karete Gösterisi'ni izlediler, özel öğrencilerimizle bir süre ilgilendiler.
Bilecik Valisi Bilal Şentürk, ziyaret kapsamında Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i de makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Belediye Başkanı Münür Şahin, Belediye çalışmaları hakkında Vali Bilal Şentürk'e bilgi verdi. 
Vali Bilal Şentürk, İlçe Kaymakamı Naif Yavuz, Kaymakam Refiki İbrahim Engin Şenay, İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş ile birlikte Soğucakpınar köyünde köy halkıyla bir araya gelip bir süre hasbihal ettiler. Daha Sonra Vali Bilal Şentürk ve beraberindeki heyet Soğucakpınar Köyü Muhtarı Aydın Erol ile birlikte Soğucakpınar göletinde incelemelerde bulundular.

vali-osmaneli-cikarmasi-4.jpg

Bu haber toplam 1765 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.