Üniversite ve Ziraat Odaları El Ele

Üniversite ve Ziraat Odaları El Ele

Osmaneli Ziraat Odası başkanı Ertuğrul Ünver, SS Osmaneli Üretim Pazarlama Kooperatifi Başkan Yardımcısı Zafer Seyyar, Osmaneli Ziraat Odası Genel Sekreteri...

A+A-

Osmaneli Ziraat Odası başkanı Ertuğrul Ünver, SS Osmaneli Üretim Pazarlama Kooperatifi Başkan Yardımcısı Zafer Seyyar, Osmaneli Ziraat Odası Genel Sekreteri Emine Aksoy ile birlikte diğer ilçe ziraat odası başkanları Şeyh Edebalı Üniversitesi Rektörü İbrahim Taş’ı makamında ziyaret ettiler.

Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Ertuğrul Ünver ile birlikte Bilecik Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen, Bozüyük Ziraat Odası Başkanı Süleyman Çaydere, Gölpazarı Ziraat Odası Başkanı Mehmet Denizli, Osmaneli Ziraat Odası Genel Sekreteri Emine Aksoy ve SS Osmaneli Üretim Pazarlama Koop. Başkan Yardımcısı Zafer Seyyar ile birlikte Üniversite Rektörü İbrahim Taş’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Rektör İbrahim Taş’ın yoğunluğundan dolayı randevunun bugüne kaldığını belirten Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Ertuğrul Ünver, “Hocamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Diğer ilçe oda başkanları ile birlikte ziyaret ettiğimiz Sayın Rektörümüz İbrahim Taş ile Bilecik ve ilçelerinin tarımsal meselelerini ele aldık. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine bağlı olan Ziraat fakültesine Ziraat odaları olarak her türlü desteği vereceğiz. Ziraat odaları olarak da fakültemizden, tarımsal konularda her türlü desteği alacağız. Üniversite ve odalar olarak Bilecik ilinde ziraatin gelişmesi, çiftçilerimizin daha iyi şartlarda üretim yapması için el birliği içerisinde çalışma yapacağız. Üniversitemiz rektörü İbrahim Taş ile çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Görüşmemizin Bilecik tarımına ve çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. (Ramazan DÜZ)

Bu haber toplam 1720 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.