TURNUVA ÖNCESİ BAŞKANA ZİYARET

TURNUVA ÖNCESİ BAŞKANA ZİYARET

1308 Osmaneli Belediyespor Voleybol takımı turnuva öncesi Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret ettiler.  1308 Osmaneli Belediyespor Kız Voleybol...

A+A-

1308 Osmaneli Belediyespor Voleybol takımı turnuva öncesi Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret ettiler.  1308 Osmaneli Belediyespor Kız Voleybol takımı, 2017-2018 sezonu Bursa’da düzenlenecek olan Bölgesel Amatör Liginde Bilecik’i temsilen katılan tek olan Voleybol takımı, turnuva öncesinde Belediye Başkanı Münür Şahin’e ziyarette bulunarak, desteklerinden dolayı teşşekkür ettiler.

1308 Osmaneli Belediyespor Voleybol şube sorumlusu Lütfü Cansız, Hoca Okay İnam, Takım sorumluları Serkan İlhan ve Fikret Atapay ile birlikte Başkanı ziyaret eden Voleybolcu kızlar, "Başkanımıza bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah bu turnuvada bizlere verilen destekleri boş çıkartmayacağız, başarılı olacağız" dediler. Başkan Şahin'de Voleybol takımının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "1308 Osmaneli Belediyespor kulübü olarak 17 branşta faaliyet göstermekteyiz. Son yıllarda Osmaneli ilçemize yapmış olduğumuz spor tesisi yatırımları sayesinde, ilçemizde sporcu gençlerimizin sayısı her geçen gün artmaktadır. Bizlerin amacı, sporcu çocuklarımızı Osmaneli'de en iyi şekilde yetiştirip, daha üst liglere ve Milli Takımlara sporcu göndermektir. Bursa'da turnuvaya katılacak olan kız Voleybol takımıza da başarılar diliyorum. İnşallah başarı sağlayıp, turnuvayı birinci bitireceklerdir" dedi. Takım Hocası Okay İnam'da, bir haftadır Bayırköy kapalı salonunda antrenman yaptıklarını, kendilerine destek olan Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman'a ve Kulüp Başkanı Hayati Kaba'ya ve bu takımın kurulmasında büyük destekleri olan Belediye Başkanımız Münür Şahin'e teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. 


Bu haber toplam 1705 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.