TÜRKİYE ULUSAL SATRANÇ ŞAMPİYONASI’NDA OSMANELİ EV SAHİBİ

TÜRKİYE ULUSAL SATRANÇ ŞAMPİYONASI’NDA OSMANELİ EV SAHİBİ

Osmaneli'de, 3-4-5 Ağustos 2018 tarihlerinde satranç turnuvası düzenlenecek. Bu yıl ikincisi düzenlenecek turnuva sonunda toplamda 17.000 TL değerinde altın...

A+A-

Osmaneli'de, 3-4-5 Ağustos 2018 tarihlerinde satranç turnuvası düzenlenecek. Bu yıl ikincisi düzenlenecek turnuva sonunda toplamda 17.000 TL değerinde altın ve çeşitli ödüller verilecek. ELO puan sistemine dahil turnuva 3 gün ve 8 tur üzerinden 60+30 zaman temposuyla oynanacak. Doğuş Suni Deri AŞ ‘nin destekleriyle gerçekleştirilecek turnuvada 500 kişi Osmaneli de 4 gün boyunca konaklayacak Osmaneli’nin tarihi ve turistik mekanlarını gezecek.

Konu hakkında açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ; Baş antrenörümüz ve milli sporcumuz Dr. Cumhur Babaoğlu ve eşi milli sporcumuz hocamız Ezgi Babaoğlu ile satrançta ilimize Türkiye çapında başarılar kazandıran 1308 Osmaneli Belediye Spor, ”Türkiye Ulusal Satranç Şampiyonasında” 2.kez ev sahipliği yapıyor. Ana sponsorumuz Doğuş Suni Deri AŞ ‘nin destekleriyle Prof Dr Yunus Söylet İçmeler tesislerimizde ve merkezdeki otel ve pansiyonlarımızda 500 kişi Osmaneli de 4 gün boyunca konaklayacak. Çocukları satranç şampiyonasında yarışırken velilerimizde Osmaneli’nin tarihi ve turistik mekanlarını gezecek. 1308 Osmaneli Belediye Spor Satranç takımımız Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasında ; 1 Türkiye İkinciliği & 1 Türkiye Dördüncülüğü elde ederek başarılarına yenilerini eklemişti. Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde 09-15 Temmuz tarihleri arasında, 40 il ve KKTC’den 61 takım ve 852 sporcunun 9 tur boyunca mücadele ettiği 2018 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası yapılan ödül töreninde Bilecik’ten ilk kez bir takım olan 1308 Osmaneli Belediye Spor Türkiye Kulüpler Şampiyonasında büyük başarı elde etmişti. Başarılı antrenör Cumhur Babaoğlu ve Ezgi Yılmaz Babaoğlu yönetimindeki 1308 Osmaneli Belediye Sporun Satranç Federasyonunda etkin konumda olması, İl Başkanımız Fikret Karabıyık’ın destekleri ve Doğuş Suni Kösele AŞ ana sponsorluğunda Osmaneli de geçen yıl birincisi yapılan satranç şampiyonası’nın geleneksel hale gelmesini sağladı."dedi.

satranc.jpg

Bu haber toplam 2757 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.