MÜNÜR ŞAHİN

MÜNÜR ŞAHİN

TÜRK MİLLETİ ZEKİDİR

A+A-

Kurtuluş savaşında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk silah arkadaşları ile birlikte işgalci güçlere karşı mücadeleye başladığında, içimizde oldukça da yüksek oranda bir grup hain, adına ne dersek diyelim işgalcilerden bir ülkenin egemenliği altına girmemiz gerektiğini söylemiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk birçok kez bu konuyla ilgili üzüntülerini ve uğradığı hayal kırıklığını ifade etmiştir. Nutukta bu hainleri deşifre etmiş, iç bedbahtlar olmasa dış bedbahtlar bir şey yapamaz diyerek içerideki hainleri işaret etmiştir.
Günümüzde Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi emperyalizme karşı savaş veren, uyguladığı bağımsız politikalarla çevremizde terör devletlerinin kurulmasına müsaade etmeyen, doğu Akdeniz'de, Ege’de, Karadenizde, Libya’da, Irak’ta, Suriye’de, Dağlık Karabağ'da, Katar'da, Somali’de, Filistin’de olupbittilere izin vermeyen Recep Tayyip Erdoğan, emperyalizmin tek hedefidir. Emperyalist dış güçlerle birlikte hareket eden ve onların politikalarının savunucusu içimizdeki hainler sistematik bir şekilde 2023 seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığından indirmek için her türlü yalana, her türlü algı yaratmaya, karalamaya başvuruyorlar.
Güneydoğuda besledikleri PKK terörünün yok olma aşamasına gelmesinden rahatsız olanlar, yine Cumhurbaşkanımızı hedef alıyorlar. Türkiye lehine olan her şeye karşı çıkanların tek hedefi Erdoğan'ı indirmektir. Tüm Türk Dünyasının, Tüm İslam Âleminin ve Tüm Ezilen Dünya halklarının umudu ve savunucusu Recep Tayyip Erdoğan emperyalizmin ve onların içimizdeki işbirlikcilerinin hedefindedir.
Teröre destek veren PKK nın meclisteki temsilcisi HDP’ye iktidara geldiklerinde bakanlık vermek için açıkça düşünce beyan edenler ve bunu normal bir görüş olarak halkımıza dayatanlar ve alıştırmaya çalışanların tek hedefi iktidar olmak ve Türkiye'yi emperyalizmin isteklerine göre bölmek ve yönetmektir. Atatürk'ün savaştığı emperyalizmin kucağına oturmuş parti, milliyetçiyim deyip terörist Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılmasını savunan ikiyüzlüler, dini kullanıp oy toplarken müslümanları katleden emperyalizmin uşağı olan parti, Menderes'i asan demokrasi düşmanları ile aynı cephede yer alan parti, son olarakta Kudüs'te, Filistinde müslümanları vahşice mübarek günlerde katleden İsrail lideriyle, İslamın, Türklerin, Mazlumların savunucusu Recep Tayyip Erdoğan'ı aynı göstermeye çalışan ve artık ikiyüzlülüğü ve vatan hainliği tescilli lideri hep birlikte hayretle, kinlenerek, bedelini mutlaka ödetmek isteyerek izliyoruz.
Vatanseverler, Milliyetçiler, Türkiye sevdalıları, emperyalizme karşı savaşan bu ülkenin gerçek sahipleri olarak taraf olmak zorundayız. Emperyalizmin uşağı olarak, ülkesini, liderini satanlar, terörizme iktidar hırsları ile destek olanlar, kısaca vatanını satanlar bilmelidirler ki; sizlere haddinizi bildirecek güçteyiz.  Emperyalizmin uşağı içimizdeki hainlere derslerini 2023 seçimlerinde Türk halkı mutlaka verecektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a her türlü iftirayı atanlara, yalanlarıyla algı yaratmaya çalışanlara dersini verecek gücümüzde var, onları çizgiye getirecek enerjimizde vardır. Türkiye'nin gücünün farkında olmayan hainler, içimizde kaderlerine razı olarak ikiyüzlü, şerefsizce yaşamayı içlerine sindirdirerek sürdürecekler. Bu millet kendine hizmet edenle, ihanet edeni ayıracak güçte ve zekâdadır. 
 

Bu yazı toplam 13822 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum