TSO MECLİS VE YÖNETİMİ EHİL ELLERDE OLMALIDIR

TSO MECLİS VE YÖNETİMİ EHİL ELLERDE OLMALIDIR

BİLECİK TSO MECLİSİNE ADAY OLAN AĞDAĞ VE ŞAHİN “TSO MECLİS VE YÖNETİMİ EHİL ELLERDE OLMALIDIR”

A+A-

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasının 1 Nisan 2018 Pazar günü (Yarın) yapılacak olan seçimlerinde, heyecan had safhada.

Bilecik TSO’nun yarın yapılacak seçimlerine, mevcut Meclis ve Yönetim kurulu üyeleri tekrar aday olurken, mevcut yönetimin karşısına bu seçimlerde başka adaylarda çıkıyor. 12 Meslek gurubunun beşinde çift liste olarak çıkılacak seçimlerde, Mevcut Meclis ve Yönetim kurulunun bir adım önde olduğu, kuvvetli bir liste ile seçimlere girecekleri öğrenildi.

bilecik-tso-meclisine-aday-olan-agdag-ve-sahin.jpg

Osmaneli ilçesinden de mevcut Meclis gurubunda bulunan Turan Ağdağ ve Okay Şahin’de yarın yapılacak olan seçimlerde tekrar aday olduklarını açıkladılar. 

Bilecik TSO meclis Başkan Yardımcısı  Turan Ağdağ ve Meclis üyesi Okay Şahin, gazetemizi ziyaret ederek seçimler ile ilgili olarak açıklamalarda bulundular. Yönetim Kurulu üyesi Turan Ağdağ yaptığı açıklamada,  “Arkadaşlarımızla birlikte Bilecik TSO Meclis gurubunda yer alıyoruz. Mecliste bulunduğumuz süre boyunca Bilecik’e hizmet vermek için çaba sarf ettik. Bilecik TSO olarak BŞEÜ’ nde bir Laboratuar kurulmasını sağladık. Yine Bilecik’in manevi şahsiyeti Şeyh Edebali Hazretlerinin türbesinin bulunduğu alanda yaşlılar ve engelliler için asansör projesine imza attık. Bizler Bilecik ticaretinin ve Sanayisinin gelişmesi, Bilecik’in hak ettiği yatırımlardan hak ettiği payları alabilmesi için, temaslar yaptık. Bu temaslarımız halen devam ediyor. Mevcut Meclis üyesi ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte yarın yapılacak olan seçimlerde tekrar adayız” dedi. TSO Meclis üyesi olan Okay Şahin’de yaptığı açıklamada; “Bilecik’in gelişmesi, Bilecik Ticaretinin ve Sanayisinin önünün açılması için Bilecik TSO’ya çok önemli görevler düşüyor. Bilecik’te Ticaret ve Sanayinin daha da ilerlemesi için, Bilecik TSO’nın Meclis ve Yönetim Kurullarının ehil ellerde olması gerekiyor. Bizlerde geçmiş Meclis ve yönetimlerde bulunan tecrübe sahibi TSO üyeleri olarak, yarın yapılacak olan seçimlerde tekrar aday olduk. TSO üyelerimizin göstereceği teveccüh ile yeniden görev alacağımıza ve bu görevi de layıkıyla yapacağımıza gönülden inanıyorum. TSO üyesi arkadaşlarımızın da buna inanmasını istiyorum. Seçimler şimdiden Bilecik’imize ve odamıza hayırlı olsun” dedi. 

Bu haber toplam 2872 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum