TRAFİK KAZASI 2 KARDEŞİ BİRBİRİNDEN AYIRDI

TRAFİK KAZASI 2 KARDEŞİ BİRBİRİNDEN AYIRDI

Osmaneli’de bir otomobilin motosiklete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kardeşten biri hayatını kaybederken, diğeri yaralandı.

A+A-

Osmaneli’de bir otomobilin motosiklete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kardeşten biri hayatını kaybederken, diğeri yaralandı.
Trafik Kazası, D-650 Karayolu içmeler mevki üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametinden Bilecik istikametine gitmekte olan R. Üstün yönetimindeki 34DBT384 plakalı otomobil aynı istikamette seyretmekte olan sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen S. Mercan ve Z. Mercan kardeşlerin üzerinde bulunduğu motosiklete Osmaneli İçmeler mevkinde arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten yere düşen S. Mercana arkadan gelen H. Gögen yönetimindeki 33 ZL 251 plakalı otomobilin de çarptığı yine aynı istikamete seyir halinde olan K. Koç yönetimindeki 06 S 1479 plakalı otomobilin altında kalarak olay yerinde hayatını kaybetti. Z. Mercan ise kaza yerinden yol kenarına savruldu. Çevreden gören vatandaşların ihbarı ile olay yerine intikal eden polis ve jandarma ekipleri D-650 karayolunda trafik akışını durdururken, sağlık ekipleri ise yaralı gence olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Z. Mercanın hayati tehlikesi devam ederken kazada hayatını kaybeden S. Mercanın cenazesi ise Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Mustafa Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan otopsinin ardından S. Mercanın Cenazesi ailesine teslim edildi.
Kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

trafik-kazasi-2-kardesi-birbirinden-ayirdi-3.jpg


Bu haber toplam 9417 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.