TÖREN ALANI MI? OTOPARK MI?

TÖREN ALANI MI? OTOPARK MI?

Osmaneli Kaymakamlık binası alanında yer alan, Milli bayram ve Milli günlerde tören alanı olarak kullanılan, Osmaneli ilçesindeki tek Atatürk anıtının olduğu tören alanı, otopork haline geldi. 

A+A-

Osmaneli Kaymakamlık binası alanında yer alan, Milli bayram ve Milli günlerde tören alanı olarak kullanılan, Osmaneli ilçesindeki tek Atatürk anıtının olduğu tören alanı, otopork haline geldi. 
Osmanelili vatandaşlarımızın gazetemize ulaşarak Ataürk tören alanının otopark haline gelmesine gönüllerinin razı olmadıklarını dile getirdiler; Osmanelili vatandaşlar; “Ülkemizin kurtarıcısı ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Ataürk’ün anıtının bulunduğu ve Osmaneli’nin milli bayram ve milli kutlama günlerinde tören yaptığı, ülkenin kurucusuna minnet duygularını ifade ettiği tek alan olan, hem de Kaymakamlık binamızın bahçesi içinde yer alan tören alanının otopark haline getirilmesi biz Osmanlilileri üzmektedir. Tören alanları kendine has özellikleri ile anılır.

toren-alani-mi-otopark-mi-2.jpg

Birçok il ve ilçede Atatürk anıtının bulunduğu tören alanları çiçeklerle, ağaçlarla güzelleştirilip korunurken, Osmaneli ilçemizin tek tören alanı maalesef otopark haline getirilmiştir. Atatürk anıtının dibine kadar çekilen otomobiller, bu alana yakışmamaktadır. Osmaneli Kaymakamlığı binası sınırları içerisindeki tören alanında yaşanan bu olumsuzluğa bir an önce son verilmesini istiyoruz. Mademki Osmaneli Kaymakamlık binası sınırlarındaki bu alan otopark olarak kullanılacak, o zaman Osmanelililer olarak, Osmaneli ilçemize daha güzel, hem Osmanelimize, hem de Gazi Mustafa Kemal Ataürk’ümüze yakışır bir tören alanı yapılmasını istiyoruz. Bizler otoparkın ortasında bir Atatürk anıtı değil, etrafı güllerle, ağaçlarla, bayraklarla çevrili bir Atatürk meydanı istiyoruz. Diğer il ve ilçelere gittiğimizde, Atatürk anıtının bulunduğu tören alanlarına araç çekildiğini hiç görmedik. Sadece Osmaneli ilçesine has olan bu duruma yetkililerin bir an önce son vermesini istirham ediyoruz” dediler. 
 

Bu haber toplam 5167 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.