TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ İNŞAATI TAAHHÜT EDİLEN SÜREDE BİTECEK

TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ İNŞAATI TAAHHÜT EDİLEN SÜREDE BİTECEK

Osmaneli’de yapımına 16 Eylül 2018 tarihinde başlanan ve 16 Haziran 2019 tarihinde bitecek olan Toplum Sağlığı Merkezi İnşaatı hızla devam ediyor. Osmaneli...

A+A-

Osmaneli’de yapımına 16 Eylül 2018 tarihinde başlanan ve 16 Haziran 2019 tarihinde bitecek olan Toplum Sağlığı Merkezi İnşaatı hızla devam ediyor. 
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Başhekimi Güliz Özyaşar, geçtiğimiz gün Toplum Sağlığı Merkezi İnşaatında incelemelerde bulundular. Başhekim Özyaşar İnşaatla ilgili olarak, “Toplum Sağlığı Merkezi İnşaatımız hızla devam ediyor. İnşaatın yapım süresi 270 gün. İnşaat yüklenici firma 270 günde inşaatı bitirerek teslimatını yapacaktır. Toplum Sağlığı Merkezi inşaatı bittiğinde, Aile Hekimlerimiz buraya taşınacaktır. Osmaneli ilçemizde hem Hastanemizde, hem de Toplum Sağlığı Merkezimizde vatandaşlara daha güzel şartlarda hizmet verilecektir” dedi. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de Toplum Sağlığı Merkezi İnşaatı ile ilgili olarak, “Uzun uğraşlar sonucunda ilçemize Toplum Sağlığı Merkezimizi kazadırmaya çalışıyoruz. Bilindiği gibi gerekli İmar değişiklikleri Belediyemizce yapılıp, Toplum Sağlığı Merkzezimizin arsası da Belediyemizce tahsis edilmişti. Toplum Sağlığı Merkezimizin İnşaatının hızlı bir şekilde devam etmesi bizleri sevindirmektedir. Bu inşaat bittiğinde Osmanelili hemşehrilerimiz daha kaliteli sağlık hizmeti alacaklardır. Doktor ve sağlık cihazı sayılarında da artış olacaktır. Aile Hekimlerinin buraya taşınması ile Hastanemizde de daha kaliteli hizmet verilecektir. Belediye olarak Toplum Sağlığı Merkezi İnşaatımıza gerek duyulduğunda her türlü desteği ve katkıyı vermekteyiz. Diğer alanlarda olduğu gibi Sağlık alanında da Osmaneli ilçemiz bölgenin parlayan yıldızı olmaya adaydır” dedi. 

toplum-sagligi-merkezi-2.jpg

 

Bu haber toplam 1303 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.