TOPLU KONUT PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

TOPLU KONUT PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Vezirhan’da İstasyon Mahallesi Gölpazarı Cd. eski hal binası arsasına yapılacak toplu konut projesi hayata geçiyor. 18 dairelik planan toplu konut projesinde...

A+A-

Vezirhan’da İstasyon Mahallesi Gölpazarı Cd. eski hal binası arsasına yapılacak toplu konut projesi hayata geçiyor. 18 dairelik planan toplu konut projesinde bina tutarının %20 si peşinat olarak alınacak.Vezirhan’a yapılacak olan 18 dairelik toplu konut projesinde bina tutarının %20 si peşinat olarak alınacak ve geri kalan miktar anahtar tesliminden 1 ay önce verilecektir. Peşinat için son gün ise 5 Şubat 2017  belirlendi. Vezirhan Belediyesi’nden yapılan açıklamada. “Bankadan kredi kullanacak vatandaşlarımız kredilerini yeni evlerine taşındıktan sonra bankaya ödemeye başlayacaktır. Bu konuda belediyemiz ile bankalar arasında yapılan görüşmeler sonucu kredi taksiti öteleme yöntemi uygulanacaktır.Dairelerimiz 3 eşit 3+1 daire şeklinde olacaktır. Her katta 3 daire bulunacak olup konutumuz 1 blok olacaktır. Toplamda 18 daire yapılacaktır. Konutumuzda bodrum katı olacaktır. Bu kat konuttaki vatandaşlarımızın ortak kullanımına sunulacaktır. Bu bodrum katı çok amaçlı olarak kullanılacaktır. (Düğün yemekleri, toplantılar, mevlüd cemiyetleri v.b) Dairelerimiz ekte yer alan kat planı şeklinde olacaktır. Ön cepheye (Gölpazarı Cd.) iki daire gelecektir. Arka cephede ise bir daire olacaktır. Konutlarımızda en yüksek değere sahip 8 daire bulunmaktadır. Bunların fiyatı 99.000 + %1 KDV = 99.990 TL'dir. 6 daire 95.000 TL + %1 KDV = 95.950 TL'dir. 2 daire 91.000 TL + %1 KDV = 91.910 TL 1 daire 92.000 TL + %1 KDV = 92.920 TL 1 daire ise 89.000 TL + %1 KDV = 89.890 TL'dir.
Fiyatların belirlenmesi Belediyemizin 4-5 firma ile görüşüp uygun teklifler üzerinden yapılan çalışmalarla sonuçlanmıştır. Konutlarımızın hepsi 125 m2 brüt alana sahiptir. Konut alanımızın çevre düzenlemesi, çocuk oyun parkı ve otoparkı Belediyemiz tarafından yapılacaktır. Dairelerimiz doğal gazlı olup anahtar teslim verilecektir. Dairelerimiz asansörlü olacaktır. Konutlarımızdan ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın detaylı bilgi ve peşinat için Belediyemiz Yazı İşleri Servisine müracaat etmeleri önemle duyurulur.” denildi.


Bu haber toplam 1653 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.