Tonajlı araçlar Hürriyet Caddesine girmesin!

Tonajlı araçlar Hürriyet Caddesine girmesin!

Osmaneli şehir merkezinin içine giren ve şehir merkezinde sokak ve caddelere park eden tonajlı kamyon ve tırlara bir çare bulunmasını isteyen Yeniden Refah Partisi YRP Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu, gazetemize açıklamada bulundu.

A+A-

Osmaneli şehir merkezinin içine giren ve şehir merkezinde sokak ve caddelere park eden tonajlı kamyon ve tırlara bir çare bulunmasını isteyen Yeniden Refah Partisi YRP Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu, gazetemize açıklamada bulundu. İlçe Başkanı Uğurlu açıklamasında; 

“Hepimizinde bildiği gibi Osmaneli’de araç sayısının çoğalması ve nüfüs sayısınında artmasından dolayı bazı negatif sonuçların doğması kaçınılmazdır.  Bundan dolayıdır ki Osmaneli’de insanlarımızı tehlikeye düşürecek şeyleri ve devlet mallarını zarara sokacak şeyleri söylemekten geri durmayacağız. Yeniden Refah Partisi Osmaneli İlçe Başkanlığı olarak yapılan yanlışlıkları söylemeye devam edeceğiz. Nitekim Osmaneli’de dörtyoldan istasyona giden Hürriyet Caddesi, tonajlı kamyonlar ve tırlar, bu caddeyi kullanmalarından dolayı büyük tehlike yaratıyorlar. Özellikle Enka market ve Bim mağazası kısmında yolun dar olması vede araçların caddenin her iki yanına park etmesinden dolayı bu yol dahada daralmaktadır. Tırların ve tonajlı kamyonların da bu caddeyi kullanmaları heran kazaya davetiye çıkarıyor. Ayrıca tonajlı araçların geçmesi sebebiyle de Hürriyet caddesinde çökmeler ve bozulmalar meydana geliyor. Dolayısıyla Osmaneli Belediyesine de maddi açıdan büyük zararlar doğuruyor.  Bu zararlar da Devletin bütçesinden yani sizlerden bizlerden çıkıyor. Tonajlı kamyonların geçmesi nedeniyle bozulacak olan caddenin ileriki senelerde tekrardan sıfırdan yapılması sizce de yazık değilmi? Emeğe yazık değilmi? Daha önceki yıllardada aynı durumların yaşandığı, güzelim cadde ve sokaklarımızın tamir edildiği Osmaneli halkımız tarafından da çok iyi bilmektedir.  Yetkililerimizden ricamız tonajlı kamyon ve tırların bu caddeden geçmemesini istiyoruz. Alternatif bir yol bulunup araçların oradan geçirilmesini yetkililerimizden istirham ediyoruz” dedi.  
 


Bu haber toplam 20120 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum