TOKİ KURALARI ÇEKİLDİ

TOKİ KURALARI ÇEKİLDİ

Osmaneli Belediyesi ve TOKİ İdaresinin ortaklaşa yürüttüğü 100 konutluk 2. Etap konut projesinde kura çekimleri yapıldı.  Osmaneli TOKİ konutlarında...

A+A-

Osmaneli Belediyesi ve TOKİ İdaresinin ortaklaşa yürüttüğü 100 konutluk 2. Etap konut projesinde kura çekimleri yapıldı.  

Osmaneli TOKİ konutlarında 3+1 dairelerde müracaat edenlerin sayısı dairelerden çok olunca öncelikle kişi belirleme kuraları çekildi. Kurada ismi çıkan 69 kişi, TOKİ konutlarından 3+1 daire almaya hak kazandılar. Yine 2+1 ve 3+1 konutların yer belirleme kuraları çekildi. Noter huzurunda yapılan kura çekimlerinde isimleri çıkan vatandaşların sevinçli oldukları gözlendi. Yer belirleme kurasından sonra dairelerini değiştirmek isteyenler, birbirleri arasında mutabakata vararak bu işlemi yapabilecekler. TOKİ konutları projesinde yer alan işyerleri ise, binaların yapımları bittikten sonra ihale usulü ile satışa sunulacak. 
Kura çekiminde bir açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Öncelikle kura ismi çıkarak konut sahibi olan hemşehrilerimizi kutluyorum. 2018 yılının Ağustos ayında bitirilerek sahiplerine teslim edilecek olan konutlarında ömür boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat geçirmelerini diliyorum. Osmaneli özel TOKİ projemizde işyerleri inşaat tamamlandıktan sonra ihale yöntemi ile satılacak. Osmaneli ye büyük değer katan ve çok kısa sürede alıcı bulan projemize gösterdiği ilgi nedeniyle tüm Osmaneli halkına teşekkür ediyoruz. İnşallah sizlerden gelen yoğun talep üzerine yeni konut projelerini de devreye sokacağız.
Birlik ve beraberlik içinde hızla yükselen değer haline gelen Osmaneli, çok kısa zamanda Bölgemizde, Türkiye’de, Dünya’da bilinen, yaşam kalitesi yüksek bir kent olacak. TOKİ Projemizde bize büyük destek olan Milletvekilimiz Halil Eldemir’e, TOKİ Başkanına, meclis üyelerimize, Belediye Yöneticilerine ve Ak Parti İlçe teşkilatımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

toki-kuralari-cekildi-(1).jpgtoki-kuralari-cekildi-(2).jpgtoki-kuralari-cekildi-(3).jpgtoki-kuralari-cekildi-(4).jpg

Bu haber toplam 1997 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.