Teşkilat Akademisi Programına Katılım Sağlandı

Teşkilat Akademisi Programına Katılım Sağlandı

Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığımız tarafından düzenlenen, Teşkilat Akademisi programına katılım sağlandı.

A+A-

Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığımız tarafından düzenlenen, Teşkilat Akademisi programına katılım sağlandı.
Genel Merkez Kadın Kolları AR-GE ve Eğitim Başkanı Züleyha Karademir, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanı Jülide Sarıeroğlu, Anadolu Ajansı Haber Akademisi Müdürü Cihangir İşbilir, önceki dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ve Tarkan Zengin Teşkilat Akademisi programına teşrif ederek, bilgi ve tecrübelerini AK Parti Bilecik teşkilatıyla paylaştılar. 
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, eski Ulaştırma Bakanı ile yaptığı görüşmede Osmaneli-Yenişehir-Bursa-Gemlik-Bandırma YHT da yükleme, boşaltma ve yolcu istasyonunun kesinlikle yer alacağını ve Osmaneli’nin bu hat sonrası çok önemli bir lojistik merkezi olacağını teyit etti.
Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen AK Parti Teşkilat Akademisi Bilecik Eğitim Programının 2. gününde , AK Parti MKYK Üyesi Geçmiş dönem Kadın Kolları Başkanı, Ankara Milletvekili Lütfiye Selva ÇAM, “Motivasyon” konulu başlık altında bilgi ve birikimlerini paylaşan Serdar TUNCER ve Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim YURDUNUSEVEN’ e Osmaneli AK Kadınlar sunumları için teşekkürlerini iletti.
teskilat-akademisi-ic-2.jpg

teskilat-akademisi-ic-1.jpg

 

Bu haber toplam 2892 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.