TEŞEKKÜR EDİYORUZ

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle, bizzat gazetemize gelerek, telefon ederek ve mesaj çekerek günümüz kutlayan bütün Basın dostlarına...

A+A-

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle, bizzat gazetemize gelerek, telefon ederek ve mesaj çekerek günümüz kutlayan bütün Basın dostlarına teşekkürlerimiz iletiyoruz. 
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle, Osmaneli İyi Parti İlçe Naşkanı Cemil Özkahya, Belediye Başkan Adayı Bekir Torun, İl Genel Meclisi üyesi Orhan Uğur, CHP Belediye Başkan Adayı Faik Üstün, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Müfik Akça ve Mehmet Semerci gazetemizi bizzat ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günümüzü tebrik ettiler. Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olan Basının, halkn haber alma özgürlüğünü sağladığını, özellikle yerel basının il ve ilçelerde kamuoyunu aydınlatma görevinde bulunduğunu belirten misafirler, “Osmaneli ilçemizde 2,5 yıl önce yayın hayatına başlayan Osmaneli Haber Gazetesi Osmaneli’ye renk kattı, Osmaneli ilçesine hareket getirdi. Osmaneli’de ki birçok olaydan sizlerin vasıtası ile haberdar oluyoruz. Bundan sonraki yayın hayatınızda da hem gazete çalışanlarına hem de gazeteye başarılar diliyoruz” dediler. 

77369bde-16b2-42fb-a43a-aff84ac189bb.jpg
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de Osmaneli Yerel Basınına İçmeler tesislerinde bir yemek verdi. Yemeğe Bilecik Vali Yardımcıları Burhan Terzioğlu ve Akın Yılmaz’da katıldılar. Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz gazetecilerin gününü kutlayarak, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tarafsız gazetecilikyapacağınıza, Osmaneli ilçesinin menfaatleri  ve Osmaneli’nin güzelliklerini yansıtma noktasında haberler yapacağınıza gönülden inanıyor, gününü kutluyorum” dedi” Başkan Şahin yemekte yaptığı konuşmada, “Öncelikle Osmaneli ilçemizin tanıtımında büyük rol oynayan yerel basınımıza ve sizlere çok teşekkür ediyorum. Yapılan güzel işlerin kamuoyuna duyurulmasında ve yapılamayan veya eksik kalan yerlerde uyarıcı görevini yapan sizler sayesinde Osmaneli ilçemizde çok güzel hizmetlere hep birlikte imza atıldı. Özgür Basının olduğu yerde şeffaflığın çok daha kolay sağlandığını hep birlikte görüyoruz. Osmaneli ilçemizde Osmaneli Haber Gazetesini yayın hayatına sokan Erdal ailesine ve siz değerli çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki yayın hayatınızda da başarılar diliyoruz” dedi. 

835fce0d-c8ce-46bb-ac84-c2250028924b.jpg


Bu haber toplam 1752 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.