TEKRAR ADAY OLACAĞIZ

TEKRAR ADAY OLACAĞIZ

İSTANBUL BİLECİKLİLER DERNEK BAŞKANI OKTAY TEPE“TEKRAR ADAY OLACAĞIZ”

A+A-

İstanbul Bilecikliler Dernek Başkanı Oktay Tepe ve Yönetim Kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret ettiler.

İstanbul Bilecikliler Dernek Başkanı Oktay Tepe, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Çam, Yaşar Yıldırım ve Erdoğan Kara’yı gazetemizde Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem karşıladı. 

bilecikliler-dernegi.jpg

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren yazı işleri müdürü Mehmet Erdem, “Yıllar önce ekmek parası için, evini yurdunu bırakarak gurbete çıkmış olan Bilecik’li hemşehrilerimizi İstanbul’un gurbetinde bir arada tutan, onlara Bilecik’li olduklarını unutturmayan siz değerli dernek başkan ve yöneticilerine yapmış olduğunuz bu hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Gelecek nesillerin de Bilecik’li olduklarını unutmamaları için yapacağınız her türlü çalışmada sizlere kolaylıklar diliyorum. Osmaneli Haber Gazetesi olarak her zaman yapacağınız çalışmalarda sizlere destek olmaya hazır olduğumuzu belirtiyorum” dedi.

bilecikliler-dernegi-2.jpg

İstanbul Bilecikliler Dernek Başkanı Oktay Tepe’de ziyarette yaptığı konuşmada, “Bizler 01 Nisan 2015 tarihinde göreve geldik. Yaklaşık 3 yıldan bu yana İstanbul Bilecikliler derneğimizin başkanlığını ve yönetimini üstlendik. İstanbul’da yaşayan Bilecik’li hemşehrilerimiz ile birlikte birlik ve beraberlik içerisinde, başta Osmangazi’yi anma şenlikleri olmak üzere birçok etkinlik düzenledik. Ramazan aylarında hemşehrilerimizle iftar sofralarında hem aşımızı hem de dualarımızı paylaştık. 6. Sivas tanıtım günlerinde kardeş şehir olarak standımızı açtık ve Bilecik’imizi tanıttık. Yine Maltepe Şeyh Edebali ve Ertuğrulgazi’yi anma etkinlikleri düzenledik. 11.11 etkinliğini ilki Pendik Yunus Emre Kültür Merkezinde ve 2.' si Kartal Bülent Ecevit Kültür merkezinde olmak üzere Bilecik’in tanıtımına katkı sağlamak amacıyla çalışmalarda bulunduk. Kuruluşun ve Kurtuluşun Beşiği olan ilimiz Bilecik’e İstanbul’da bulunan STK’nın üye ve temsilcilerini getirerek onlara Bilecik’i tanıtma gezileri düzenledik. Kartal’ın güzide okullarından Atalar mesleki ve Anadolu lisesinin öğrencilerini ilimize getirerek onlara ata topraklarını tanıttık. İstanbul’da yaşayan Bilecik’li bayanlara da Bilecik turları düzenledik. Yine hemşehrilerimizle birlikte kahvaltı ve aşure günlerinde bir araya gelerek hasret giderdik. Vizyon Türk ve TRT Türk televizyonlarında canlı programlara çıkarak ilimizin tanıtımına katkı sağlamaya çalıştık. Görevde bulunduğumuz üç yıl boyunca İstanbul’da yaşayan Bilecik’li hemşehrilerimizle birlikte, Kuruluşun ve Kurtuluşun beşiği olan ve hepimizin mensubu olmaktan gurur duyduğumuz ilimiz Bilecik’i tanıtmak için elimizden gelen gayreti gösterdik. 11 Mart 2018 Pazar günü derneğimizin olağan kongresini yapacağız. İstanbul’da yaşayan Bilecik’li hemşehrilerimizin desteği ve teveccühü ile yapılacak olan kongrede ben ve arkadaşlarım tekrar aday olacağız. Üç yıl boyunca yapmış olduğumuz hizmetlerimizi devam ettirmek için hemşehrilerimizin desteklerini istiyoruz. Kongremizin şimdiden, derneğimize, Hemşehrilerimize ve Bilecik’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Bu haber toplam 1937 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.