'TEK HEDEFİMİZ BAL LİGİ'

'TEK HEDEFİMİZ BAL LİGİ'

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol ligide geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve bu sezon da şampiyonluğun en büyük favorisi olan 1308 Osmaneli Belediyespor...

A+A-

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol ligide geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve bu sezon da şampiyonluğun en büyük favorisi olan 1308 Osmaneli Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Kaba, “1308 Osmaneli Belediyesporumuza BAL Ligi yakışır. Hedefimiz takımızı BAL ligine çıkartmak” dedi.

1308 Osmaneli Belediyespor Kulüp Başkanı aynı zamanda Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı olan Hayati Kaba, “5 yıldan bu yana Osmaneli’de spora verdiğimiz önemin semerelerini almaya başladık. Sporun her branşında alt yapıdan yetişen Osmaneli’nin çocukları, Osmaneli ilçemizi her yerde layıkı ile temsil ediyorlar. Günümüzde spor denilince akla ilk gelen Futbolda da Osmanelinin çocuklarının başarısı ortadadır. Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamladık ve BAL ligine çıkmayı son maçta şanssız bir şekilde kaybettik. Bu sezon tek hedefimiz 1308 Osmaneli Belediyespor’u BAL ligine çıkarmak ve ilçemizi bölgemizde temsil etmek ve daha iyi tanıtmaktır. 1308 Osmaneli Belediyespor’un buna gücü vardır. Futbolcusuyla, teknik heyetiyle, yönetimiyle ve en önemlisi de taraftarıyla 1308 Osmaneli Belediyespor bir üst lige yakışacaktır. Osmaneli’nin çocukları Osmaneli’yi bir üst ligdede başarıyla temsil edebilecek yetenek ve kapasiteye sahiptirler. 5 yıldan bu yana Osmaneli’de kurduğumuz sistem hatasız bir şekilde işlemektedir. Bu sistemin kurulmasında bizlere çok büyük destekler veren Belediye Başkanımız ve 1308 Osmaneli Belediyesor Onursal Başkanımız Münür Şahin’e teşekkür ediyoruz. 1308 Osmaneli Belediyespor’un bugün geldiği noktadan geri dönüşü olmayacaktır. Hedefimiz daima başarı, daima üst ligler olacaktır. Yetiştirdiğimiz çocuklarımızıdaha büyük takımlarda ve üst liglerde görmek bizleri olduğu kadar tüm Osmanelilileri de mutlu edecektir. 1308 Osmaneli Belediyespor geri dönülmez ve döndürülemez bir yola girmiştir” dedi.


Bu haber toplam 6940 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.