TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

 Bilecik’in köklü bir sanayi fabrikasının Yönetim Temsilcisi ve Üretim Sorumlusu Doç.Dr. Nergül Taylan, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileri...

A+A-

 Bilecik’in köklü bir sanayi fabrikasının Yönetim Temsilcisi ve Üretim Sorumlusu Doç.Dr. Nergül Taylan, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Prof. Dr. Harun Mindivan’ın Mühendislikte Kariyer Planlama dersi kapsamında öğrencilerle buluşan Taylan, eğitim ve üretimde kalite sistemleri hakkında çok değerli bilgileri öğrencilerle paylaştı. Konuşmasına İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümünde geçen akademik hayatından bahsederek başlayan Taylan, eğitim ve üretimde kalite sistemleri, eğitimde akreditasyon süreçleri, laboratuvarda akreditasyon süreçleri, CV hazırlama ve iş görüşmelerinde dikkat edilmesi gerekenler üzerine detaylı bilgiler verdi. İlgiyle takip edilen konferansta akademik ve sektörel tecrübelerini öğrencilerle paylaşan Doç.Dr.Nergül Taylan, konuşmasının sonunda öğrencilere, “Kendinizi istediğiniz ve sevdiğiniz alanlarda sürekli geliştirin ve bunlar için mücadele edin” tavsiyesinde bulundu.
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde gerçekleşen konferans, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. 


Bu haber toplam 1600 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.