“TECRÜBELERİM BANA IŞIK TUTACAK”

“TECRÜBELERİM BANA IŞIK TUTACAK”

Osmaneli Belediye Meclis Üyesi ve 5 yıla yakın Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Hayati Kaba, 31 Mart Yerel seçimlerinde Bağımsız olarak...

A+A-

Osmaneli Belediye Meclis Üyesi ve 5 yıla yakın Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Hayati Kaba, 31 Mart Yerel seçimlerinde Bağımsız olarak Osmaneli’den İl Genel Meclisi üyeliğine adaylığını koydu. 
Osmaneli Bağımsız İl Genel Meclisi üyeliğine aday olan Hayati Kaba'yı makamında ziyaret eden  Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’e açıklamalarda bulunan Bağımsız Aday Hayati Kaba, “Uzun yıllardır Osmaneli siyasetinin içerisindeyim. Ak Parti’nin kuruluşundan itibaren, parti içerisinde Osmaneli İlçe Başkanlığı, İl Genel Meclisi Üyeliği, Belediye Meclisi Üyeliği ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. Osmaneli ilçemizi, mahallesiyle, köyüyle, sokağıyla caddesiyle gayet iyi tanımaktayım. Syasetin içerisinde değişik görevlerde bulunduğum esnada edindiğim tecrübelerimi, İl Genel Meclisi üyesi olarak Osmaneli ilçemize aktarmak istiyorum. Gerek köylerimize, gerek Osmaneli merkezimize bugüne kadar gelen yatırımlar konusunda nasıl çalışmış isem, gelecekte de İl Genel Meclisi üyesi olarak aynı şevk ve heyecanla çalışmaya devam edeceğim. Hizmetin hangi kanaldan, ne şekilde geleceği konusunda bugüne kadar edindiğim tecrübelerim bundan sonra da bana yol gösterici olacaktır. Osmanelili hemşehrilerimden 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde bir dönem daha yetki isitiyorum. Verilecek olan yetkiyi İl Genel Meclisinde Osmaneli Halkı adına layıkıyla kullanacağımdan, Osmaneli’nin yararı için kullanacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Son yıllarda büyük bir atılım yapan Osmaneli ilçemiz ve Osmaneli’de yaşayan Hemşehrilerimiz hizmetin en iyisine layıktırlar. Osmaneli Bilecik ilinin parlayan yıldızı olamaya devam edecektir. Ben de bu uğurda elimden gelenin en iyisini yapmak için gece gündüz çalışacağım” dedi. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’de Bağımsız İl Genel Meclisi Üyesi Hayati Kaba’ya seçim çalışmalarında başarılar diledi. 

 


Bu haber toplam 2153 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum