TARIMCILARDAN VALİ BÜYÜKAKIN’A ZİYARET

TARIMCILARDAN VALİ BÜYÜKAKIN’A ZİYARET

Bilecik’te faaliyet gösteren Üretici Birlikleri,  Kooperatif ve Dernek Başkanları, Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız...

A+A-

Bilecik’te faaliyet gösteren Üretici Birlikleri,  Kooperatif ve Dernek Başkanları, Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız 'ın önderliğinde Bilecik Valisi Tahir Büyükakın' a ziyarette bulundular.
 Vali Büyükakın, İl Müdürü Yıldız ve beraberindeki heyeti kabulünde,  kendileri ile bir süre sohbet ederek, İlimiz Tarımı, Üretici Birlikleri, Dernek ve Kooperatifçiliği hakkında çeşitli bilgiler aldı.

TARIMCILARDAN VALİ BÜYÜKAKIN’A ZİYARET

Vali Büyükakın, Bilecik'in tarım ve hayvancılık sektöründe önemli bir yerinin bulunduğunu belirterek, ''Tarımın ve hayvancılık sektörünün hızlı gelişmesi, iyileşmesi ve istenilen seviyeye gelmesi için teşkilatın, gelişen ve değişen teknolojiyi ve metotları kullanması yönünde çiftçilerle her zaman birlikte olması gerekir. Çiftçilerimizi teknik açıdan desteklersek arazilerimiz daha verimli kullanılacaktır. Bilecik ekonomisinin temellerinden birisi tarım sektörü. Tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için hazırlanan projelere her zaman destek vereceğiz. Her alanda olduğu gibi tarım sektöründe de bilinçli ve etkin örgütlenmenin önemli olduğunu ve üyelerin girdi maliyetlerini düşürecek ürünlerin pazar bulmasına katkı sağlayacak bir yapıda olmalıdır '' ifadesinde bulunarak, ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti
 Başkanlar yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi vererek, bazı taleplerini ileterek Vali Büyükakın' a yeni görevinde başarılar dilediler. 

Bu haber toplam 1436 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.