TARIM TURİZMİ DEĞERLENDİRİLMELİ

TARIM TURİZMİ DEĞERLENDİRİLMELİ

Göl Flanöz Gölpazarı ve Çevresi Kadın Girişimi Kooperatifi, Vali Tahir Büyükakın'ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gölpazarı...

A+A-

Göl Flanöz Gölpazarı ve Çevresi Kadın Girişimi Kooperatifi, Vali Tahir Büyükakın'ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gölpazarı Kaymakamı Kadir Duman, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız ile kooperatif yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarette kooperatifin çalışmaları değerlendirildi.

''TAKİP EDİYOR, DESTEKLİYORUZ''

Vali Tahir Büyükakın, Bilecik’in tanınmasında rol oynayacak projeleri dolayısıyla kooperatifi desteklediğini ifade etti. Vali Büyükakın, “Bilecik turizm açısından çeşitli yönlerle isim yapacak olan bir şehir. Gayemiz bu çeşitliliği ortaya çıkararak ilimizin turizm fırsatlarını, tanınırlığını arttırmak. Bunun için yapılan tüm çalışmaları titizlikle takip ediyor ve destekliyoruz. Kooperatifin çalışmalarının Bilecik'in tarımsal ve turistik özelliklerine büyük katkı sağlayacağı inancındayım.” dedi.

''KARABUĞDAY UN'UNDAN EKMEK''

Karabuğday unundan yapılacak olan ekmek ve benzeri ürünler hakkında bilgi alan Vali Büyükakın, kooperatifin çalışmalarının kısa sürede güzel sonuçlar vereceğine inandığını dile getirdi.

Bu haber toplam 1494 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.