“TARİH MECLİS ÜYELERİMİZİ ALTIN HARFLERLE YAZACAK”

“TARİH MECLİS ÜYELERİMİZİ ALTIN HARFLERLE YAZACAK”

Osmaneli Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısını 2 Ekim 2018 Salı günü Belediye Başkanı Münür Şahin başkanlığında yaptı. Gündem maddelerinin...

A+A-

Osmaneli Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısını 2 Ekim 2018 Salı günü Belediye Başkanı Münür Şahin başkanlığında yaptı. Gündem maddelerinin oy birliği ile geçtiği meclis toplantısında Belediye Başkanı Münür Şahin, Meclis üyelerini ve kamuoyunu bilgilendirici açıklamalarda bulundu. Başkan Şahin yapmış olduğu açıklamalarda; 
“Dönemimizde yakaladığımız birlik ve beraberlik ile Osmaneli milliyetçiliğini oluşturarak ilçemizin çehresini değiştiren kararları oy birliği ile aldık. Cumhurriyet döneminin tüm zamanlarında yapılan yatırımların neredeyse tamamına yakını kadar bu dönemde yatırım gerçekleştiren bizler ve meclis üyelerimiz, bu davranışlarıyla Osmaneli halkının büyük takdirinide topluyor.
Bugün (02.Ekim.2018 Salı) yapılan meclis toplantımızda üç maddeden oluşan gündemi görüşen belediye meclisi üyelerimiz tüm maddeleri oybiriliği ile kabul ettiler. İlçemzin önünü açan kararları tereddüt bile etmeden görüşüp, meclisten geçiren değerli meclis üyelerimizi Osmaneli tarihi altın harflerle yazacaktır.
Tüm Osmaneli halkının katılımı ile belirlediğimiz;
1-Yaşam Kalitesini Arttırmak
2-Turizmle öne cıkmak
3-Tarımda yeni ürünlere, yeni pazarlara yönelmek 
4-Sanayileşme ile büyümek
Hedeflerini gerçekleştirmek için gecesini gündüzüne katan bizler ve belediye meclis üyelerimize Osmaneli halkı adına çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Meclis kararlarının oy birliği içerisinde geçmesini sağlayan, Meclis üyelerimizin mensup oldukları siyasi parti teşkilatlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi. 

 


Bu haber toplam 1509 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.