TAEKWONDO TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA ÇIKIYOR

TAEKWONDO TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA ÇIKIYOR

Milli Takım Antrenörü Mensur Düş yönetiminde çalışmalarını sürdüren 1308 Osmaneli Belediyespor Taekwondo takımı, bu başarılarına yenilerini eklemek...

A+A-


Milli Takım Antrenörü Mensur Düş yönetiminde çalışmalarını sürdüren 1308 Osmaneli Belediyespor Taekwondo takımı, bu başarılarına yenilerini eklemek için Kulüpler Taekwondo Şampiyonasına hazırlanıyor. 08-11 Aralık 2016 tarihlerinde Mersin’de yapılacak şampiyonaya beş sporcumuz katılıyor. 46 kiloda Edanur Koç, 49 kiloda Pelin Yıldız, 53 kiloda Elif Öner, 57 kiloda Şefahat Bugan ve 62 kiloda Damla Şura Koç ilçemiz adına Mersin’de müsabakalara katılacak. Müsabaka öncesi 1308 Osmaneli Belediye Spor’un Taekwondo Milli Takım Antrenörü Mensur Düş, müsabakaya katılacak sporcularla birlikte Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i makamında ziyaret etti.
 Her zaman Taekwondo branşının başarılarıyla gurur duyduğunu ifade eden Başkan Münür Şahin, “Osmaneli Belediyesi olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmaları için onlara her türlü olanağı sağlıyoruz. Onların spor yapmalarını, çeşitli spor branşlarında yetişmelerini sonuna kadar destekliyoruz. 1308 Osmaneli Belediye Spor bünyesinde halter dahil açılan bütün branşlar çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak sağlıklı bir yaşam sürmesi içindir. 1308 Osmaneli Belediye Spor Taekwondo branşı, uluslararası şampiyonluklarıyla bizleri her zaman gururlandırdı. İlçemizin adını karşılaşmalarda layıkıyla duyurdu. Bu müsabakada da derece alacaklarına inancım tam. Bütün sporcularımıza ve kıymetli antrenörümüze Mersin’de yapılacak Şampiyonada başarılar dilerim” dedi.

1308-osmaneli-belediye-spor-taekwondo-takimi.jpg
1308 Osmaneli Belediyespor, bugüne kadar Osmaneli’ne birçok şampiyonluk getirdi, ilçemize çok defa gurur yaşattı. Bilecik ilinin de gururu olan 1308 Osmaneli Belediye Spor Taekwondo takımının uluslar arası çapta bugüne kadar yaptığı dereceler;  
– Dünya Şampiyonalarında; 1 sporcu dünya şampiyonu, 2 sporcu dünya üçüncüsü, 1 sporcu dünya altıncısı ve 1 sporcu da dünya 8.’si olmuştur.
– Avrupa Şampiyonalarında; 1 sporcu Avrupa Şampiyonu, 2 sporcu Avrupa ikincisi, 9 sporcu Avrupa üçüncüsü olmuştur.
– Uluslararası Şampiyonalarda; 7 sporcu uluslar arası şampiyonluk almıştır. 4 sporcu ikincilik, 3 sporcu üçüncülük, 1 sporcu da beşincilik derecesi almıştır.
– Balkan Şampiyonalarında, 3 sporcu Balkan Şampiyonu olmuştur.
– Türkiye Şampiyonalarında ise; 14 sporcu Türkiye Şampiyonu olmuştur. 10 sporcu Türkiye ikincisi, 16 sporcu Türkiye üçüncüsü, 9 sporcu Türkiye dördüncüsü, 9 sporcu Türkiye beşincisi, 6 sporcu Türkiye yedincisi olmuştur.


Bu haber toplam 2690 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.