TABELASI VAR KENDİSİ YOK

TABELASI VAR KENDİSİ YOK

Birçok il ve ilçede kurulmuş olan ve ilçede kurulmuş olan ve birçok etkinlik yapan muhtarlar derneğinin Osmaneli'de tabelası var kendisi yok. Uzun yıllar...

A+A-

Birçok il ve ilçede kurulmuş olan ve ilçede kurulmuş olan ve birçok etkinlik yapan muhtarlar derneğinin Osmaneli'de tabelası var kendisi yok. 

58f7ba2b-4ba5-4a0d-b5d5-07f013b2b560.jpg
Uzun yıllar önce kurulmuş ve 10 yıla yakın faaliyette bulunmuş olan Osmaneli Muhtarlar Derneği bir yıldan fazla bir zamandır kapalı durumda. Son olarak görev yapan başkan ve yönetimin her iki yılda bir yapılması gereken olağan genel kurullarını yapmadıkları için mahkeme kararıyla kapatıldığını öğrendiğimiz muhtarlar derneğinin açılması için henüz girişimde bulunan muhtar da yok. Muhtarlar derneğinin olduğu il ve ilçelerde bir çok faaliyet yaptıkları, örgütlü bir güç olmalarından dolayı köy ve mahallelerde bazı hizmetlerin daha kolay alınmasını sağladıklarını bu yüzden de sadece tabelasının kaldığı Osmaneli Muhtarlar derneğinin yeniden faaliyete geçirilmesi için sadece gönüllü ve cesaretli 7 muhtara ihtiyaç olduğunu söyleyen bazı kamu görevlileri, "ilçemizde birçok dernek faaliyetlerini sürdürürken, milletin oyları ile seçilmiş bulunan ve Demokrasinin temel taşları olarak kabul edilen muhtarların bir araya gelerek dernek kuramamaları hem Osmaneli için hem de Muhtarlarımız için büyük bir eksikliktir. Muhtarların istişare edebilecekleri, bilgi alışverişinde bulunabilecekleri, birikimlerini birbirlerine aktarabilecekleri bir derneklerinin olması Osmaneli için de hayırlı bir iş olur" dediler.


Bu haber toplam 1827 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.