SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ FİNAL YAPTI

SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ FİNAL YAPTI

Osmaneli Belediyesi, İşkur İl Müdürlüğü, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve Osmaneli Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde...

A+A-

Osmaneli Belediyesi, İşkur İl Müdürlüğü, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve Osmaneli Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Osmaneli Belediyesi sürekli eğitim merkezinde gerçekleştirilen kurslarda eğitim alan kursiyerlere sertifikaları verildi.

foto-galeri-icin-tiklayiniz-008.png

Sürekli Eğitim Merkezinde üretilen ürünlerin sergisinin de açıldığı sertifika törenine Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Münür Şahin, İstanbul Ticaret Üniversitesi Moda Tasarım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Habib Dayıoğlu ve öğretim görevlileri, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğretim görevlileri, Bilecik İŞKUR İl Müdürü Ayhan Tozan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Hakan Özkan, Osmaneli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın Yıldız, Osmaneli Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Emin Çeşmeci, İK11 Platformu Başkanı Halil Altınay ve İK 11 Platformu üyesi Akın Atalay, Osmaneli Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İsmail Kuzu MHP Belediye Meclis Üyeleri Saim Taşgın ve Hasan Eroğlu, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Turan Ağdağ, Osmaneli Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Etem Oral, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan Kaymakam Edip Çakıcı ise “ Osmaneli tarım açısından, sanayi açısından, hem de son yıllar da yapmış olduğu turizm açısından çok güzel ilerlemeler kaydetti. Bu beş yıl içerisinde de değerli belediye Başkanımla uyumlu bir çalışma yaptık, tarım ve sanayinin yanında turizm de hızlı bir şekilde geliyor. Dünyadaki turizm trendlerine bakınca, artık geleneksel kültürler, tarih ön plana çıkıyor. Osmaneli’de de unutulmuş olan el sanatlarının, geleneklerin, göreneklerin ve tarihin ön plana çıkmış olması bizi de turizm de avantajlı duruma getiriyor. Ben Lefke bezinin tekrardan çıkartılmasında İstanbul Ticaret Üniversitesi hocalarımıza ve sürekli eğitim merkezinde görev alan hocalarımıza kursiyerlerimize emeği gecen herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Düzenlenen törende konuşan İstanbul Üniversitesi Moda Tasarım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Habib Dayıoğlu; Osmaneli Belediyesi ve iştirakçilerinin başlatmış olduğu Sürekli Eğitim Merkezinde üretimine başlanan Lefke Bezi dokumasına, Biz de üniversite olarak desteğimizi verdik vermeye de devam edeceğiz. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra konuşan Bilecik İŞKUR Müdürü Ayhan Tozan ise “Osmaneli Belediyesiyle girişimcilik kurslarına başladık. Bugüne kadar 66 kurs düzenledik. Bu kurslarda 741 erkek 678 kadın olmak üzere belediye sürekli eğitim merkezinden sertifika almaya hak kazanmıştır. Bugüne kadar Osmaneli belediyesine 828 bin 729 lira bütçe aktarımı İŞKUR tarafından yapılmıştır. Osmaneli belediyesi sürekli eğitim merkezimizde halen kurslarımız devam etmektedir" şeklinde konuştu. Belediye Başkanı Münür Şahin de “İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile özellikle tekstil konusunda büyük yol katettik. Başta hocalarımız olmak üzere bu projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bugüne kadar başlamış olduğumuz projeleri kurumlarımız ile birlik ve beraberlik içinde yürütüyoruz. Sürekli eğitim merkezimizde bu tür ve daha birçok projelerimiz devam edecektir. Ben bu projelerde bizleri yalnız bırakmayan bizleri her türlü konuda destekleyen herkese ve sertifika törenimize katılanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılara ve kursiyerlere sertifikalar verildi. Kursiyerlerin yapmış olduğu el sanatları serginin açılışı yapıldı.

Bu haber toplam 1669 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.