SÜPER LİG VE 1. LİGDE BİLECİK’İN TEMSİLCİLERİ

SÜPER LİG VE 1. LİGDE BİLECİK’İN TEMSİLCİLERİ

Bilecikspor olmak üzere, 3 ve 2. Liglerde birçok takımda profesyonel olarak futbol oynayan, En son Bozüyükspor’un 2. Lig kadrosunda yer alan Serdar Göçerler,...

A+A-


Bilecikspor olmak üzere, 3 ve 2. Liglerde birçok takımda profesyonel olarak futbol oynayan, En son Bozüyükspor’un 2. Lig kadrosunda yer alan Serdar Göçerler, futbolunda olduğu gibi, antrenörlükte de emin adımlarla ilerliyor. 
Futbolu bıraktıktan sonra antrenör olmaya karar veren Serdar Göçerler, şu anda 1. Ligde mücadele eden Boluspor’un yardımcı hocalığını yapıyor. Boluspor’da deneyimli teknik direktör Fuat Çapa’nın yardımcılığını yapan Serdar Göçerler Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’e yaptığı açıklamada, “Uzun yıllar futbol oynadım. 3. Ligde, 2. Ligde değişik takımlarda top koşturdum. Futbolu bıraktıktan sonra antrenörlük kurslarına giderek belgelerimi aldım. Şu anda Boluspor’da yıllarda Süper ligde teknik direktörlük yapmış olan Fuat Çapa hocamın yardımcılığını yapıyorum. Birkaç yıl daha yardımcı antrenörlük yaparak iyice deneyim kazanmak istiyorum. Elbette ki amacım, Bilecik’ten de bir antrenörün çıkması ve süper ligde takım çalıştırmasıdır. Tek amacım bu. Allah’ın izni ile bu amacımı da gerçekleştireceğim. İnşallah, Bilecik veya Bozüyük’ten bir takım üst liglere çıkar da o takımı çalıştırmak nasip olur. Geçmişte futbolcu olarak, şimdi de Antrenör olarak, Bilecik’i ve Bozüyük’ü en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum” dedi. Yine Bilecik’in Bozüyük ilçesinden olan ve şu anda Süper lig takımlarından Adanaspor’da oynayan Ahmet Bahçıvan’da aynı zamanda Ümit Milli Takımımızın futbolcusu. Boluspor ve Adanaspor’un aynı otelde devre arası kampını geçirmeleri nedeniyle bir araya gelen hemşeriler, Futbol dünyasında Bilecik’i temsil etmenin gururunu yaşıyorlar. Adanaspor’un genç futbolcusu Ahmet Bahçıvan’da yaptığı açıklamada, “Bizler Serdar ağabeyleri, Bekir ağabeyleri izleyerek futbolcu olduk. Şu anda Süper ligde Adanaspor’da oynuyorum. Aynı zamanda Ümit Milli Takımada çağrılıyorum. Bir Bilecik’li olarak buralarda ve futbol dünyasında Bilecik’i en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bilecik ilinden de futbolcu ve antrenör çıktığını herkeslere ispat ediyoruz. Allahın izni ile daha çok çalışarak, üç büyüklerden birinde futbol oynamayı amaçlıyorum” dedi. 

 


Bu haber toplam 4139 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.