SPORCU FABRİKASI KÖY OKULU

SPORCU FABRİKASI KÖY OKULU

Osmaneli Hisarcık-Beşevler İlk ve Ortaokulu spordaki başarıları ile öne çıkmaya devam ediyor. Köy okulu olmasına ve bazı imkânsızlıklara rağmen hem...

A+A-

Osmaneli Hisarcık-Beşevler İlk ve Ortaokulu spordaki başarıları ile öne çıkmaya devam ediyor.

Köy okulu olmasına ve bazı imkânsızlıklara rağmen hem Akademik, hem de sportif yönden başarılı olan Hisarcık-Beşevler İlk ve Ortaokulu, bu anlamda sporcu fabrikası haline gelmiş durumda.

sporcu-fabrikasi-koy-okulu-(2).jpg

Okulda kurulan Santraç takımı, Masa Tenisi Takımı, Eskrim takımı ve kız futbol takımının il genelindeki yarışmalarda almış olduğu başarılı sonuçlar, okulda spora önemi daha da artırıyor. Hisarcık-Beşevler köyünde nizami bir futbol sahasının olmayışı, yine spor yapan öğrencilerin yaz ve kış aylarında sürekli spor yapabilecekleri bir kapalı salonlarının olmaması onların spora olan ilgisini hiçbir zaman azaltmamış. Sadece sportif değil, Akademik yönden de başarılı olan Hisarcık-Beşevler okulu TEOG sınav ortalamasında Osmaneli ilçe 2.si olmuş.

sporcu-fabrikasi-koy-okulu.jpg

Hisarcık-Beşevler İlk ve Ortaokulu müdürü Ali Devrim Aygül’e bu başarılarının nedenini sorduğumuzda, “Bizim okulumuzun en büyük şansı çok iyi ve uyumlu bir öğretmen kadromuzun olmasıdır. Ayrıca bütün öğrencilerimiz hem eğitimde hem de sportif alanda çok azimliler. Bu da başarının gelmesine sebep olan faktörlerin en başında gelmektedir. Bütün sınıflarda akıllı tahtası olan tek okul biziz. Hisarcık-Beşevler Okulu olarak bugüne kadar il genelinde, Minik kızlar Santraç takımımız 3. Oldu. Küçük kızlar Santranç takımı, Küçük erkekler Santranç takımı, Yıldız Kızlar Santraç takımı, Bilecik il üçüncüsü oldular. Yıldız kızlar Masa tenisi takımımız da il üçüncüsü olarak büyük bir başarı elde ettiler. Şehir merkezlerindeki birçok okulda olmayan kız futbol takımımızı kurduk. Yıldız kız futbol takımımız Bilecik il ikincisi oldu. Eskrim dalında kurduğumuz takımımız da il birincisi oldu.

Okulumuzun imkânları biraz daha geliştirilirse, sporda ve akademik yönde almış olduğumuz başarılarımızı daha da yukarılara çekebiliriz. Hem öğretmenlerimiz, hem de öğrencilerimiz bu yönde büyük çok büyük çaba sarf ediyorlar. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı bedensel ve ruhsal anlamda çok güzel bir şekilde yetiştirmekten başka bir çabamız yok. Okulumuzun bu başarıları elde etmesinde çok büyük emekleri olan öğretmenlerimize, hem akademik, hem de sportif yönden başarıyı yakalayan öğrencilerimize, bizlere her zaman destek olan idarecilerimize çok teşekkür ediyorum. Hisarcık-Beşevler ilk ve ortaokulu bu başarı çizgisini daima yukarılara doğru çekecektir” dedi. 

Bu haber toplam 6240 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.