SP’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

SP’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Saadet Partisi teşkilatından gazetemize ziyaret.Saadet Partisi Bilecik İl Teşkilatlandırma Başkanı Fuat Göçen, Saadet Partisi Osmaneli Teşkilatlandırma...

A+A-

Saadet Partisi teşkilatından gazetemize ziyaret.

Saadet Partisi Bilecik İl Teşkilatlandırma Başkanı Fuat Göçen, Saadet Partisi Osmaneli Teşkilatlandırma Başkanı Nurettin Şirin ve Osmaneli teşkilatı Mali İşler Başkanı Ahmet Dağdelen gazetemizi ziyaret ettiler. SP Teşkilat başkanları Yazı İşleri Müdürümüz Mehmet Erdem tarafından karşılandılar. SP Bilecik Teşkilatlandırma Başkanı Fuat Göçen ziyarette yaptığı açıklamada; “11 Mart 2018 Pazar günü Saat:14.00’de Osmaneli 5. İlçe kongremizi yapacağız. Genel Başkan Yardımcımız Fatih Aydın ve Bilecik İl Başkanımız Seyfettin Tıkız beylerinde katılacağı kongremize Osmaneli’li bütün hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Rahmetli Erbakan Hocamızın izinde, onun fikirleri doğrultusunda ve Sayın Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun önderliğinde vatanımıza ve milletimize hizmet yolunda çaba sarf etmeye devam ediyoruz” dedi.

sp’den-gazetemize-ziyaret.jpg

Pazar günü yapılacak olan kongrede ilçe başkan adayı olduğunu da açıklayan Fuat Göçen, “Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar günü. Tarihi şan ve şereflerle dolu olan, bağrından Nene Hatunları, Şerife Bacıları, Kara Fatma’ları çıkartmış olan Müslüman Türk Kadınının Dünya Kadınlar gününü kutluyoruz. Vatanı için, Milleti için, Bayrağı için Şehit olacak erleri doğuran ve yetiştiren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya kadınlar günü kutlu olsun” dedi. Gazetemiz yazı işleri Müdürü Mehmet Erdem’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kongrelerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.  

 

Bu haber toplam 1732 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.