Sosyal Hayata Engel Yok

Sosyal Hayata Engel Yok

Bozüyük’de Engelliler Daya-nışma Derneği tarafından ‘sosyal hayata engel yok’ projesi kapsa-mında engelli ve ailelerinin sosyal rehabilitasyonlarına...

A+A-

Bozüyük’de Engelliler Daya-nışma Derneği tarafından ‘sosyal hayata engel yok’ projesi kapsa-mında engelli ve ailelerinin sosyal rehabilitasyonlarına yönelik pik-nik organizasyonu düzenlendi.

engelliler-piknik-2.jpg

Bozüyük Belediyesinin ulaşım desteği ile 50 engelli ve ailesi Bi-lecik Pelitözü Göleti piknik yaptı. Bilecik Belediyesinin kahvaltı ik-ramı ve sponsor katkıları ile doğal ortamda göl manzarası bol oksijenli bir ortamda doyasıya eğlendiler.

engelliler-piknik-3.jpg

Dernek Başkanı İsmail Çelik, sosyal hayatta engel yok projesi kapsamında dernek olarak güzel bir gün geçirdiklerini söyledi. Baş-kan Çelik, “Tüm engel gurupla-rından ve her yastan katılanların yüksek moral motivasyonu ile oyun grupları, yürüyüş, göl bisik-leti gibi herkes ilgi alanları doğ-rultusunda eğlendi, Derneğimizin bu organizasyonu destekleyen Bilecik Belediyesi, Bozüyük Bele-diyesi ve tüm sponsorlarımıza çok teşekkür ederim” dedi. (İHA)

 

Bu haber toplam 1642 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.