SONBAHARIN GÜZELLİKLERİNE ŞAHİT OLDULAR

SONBAHARIN GÜZELLİKLERİNE ŞAHİT OLDULAR

1308 Osmaneli Belediye Spor Doğa Aktiviteleri Kulübü (ODAK), sonbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte etkinliklerine başladı.ODAK, ilk yürüyüşünü geçtiğimiz...

A+A-

1308 Osmaneli Belediye Spor Doğa Aktiviteleri Kulübü (ODAK), sonbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte etkinliklerine başladı.ODAK, ilk yürüyüşünü geçtiğimiz hafta sonu yaptı. 1308 Osmaneli Belediye Spor bünyesinde bulunan ODAK, Osmaneli’nin güzide coğrafyasında, 23 farklı rotada, doğa yürüyüşleri gerçekleştiriyor ODAK, ilk yürüyüşünü İhsaniye-Gürcüpınarı-Elmalı rotasında gerçekleştirdi. 11 km’lik yürüyüşe katılım oldukça yüksekti. Sabahın erken saatlerinde Osmaneli Belediye binası  önünden hareket eden araçla, katılımcılar Samanlı dağlarının arasından parkur başına ulaştı. Sonbaharın eşsiz güzellikerine ve sarının her tonuna şahit olan katılımcılar doğayla iç içe bir gün geçirdiler.

odak-osmaneli.jpg
1308 Osmaneli Belediye Spor Doğa Aktiviteleri Kulübü (ODAK), geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda profesyonel tur guruplarına 23 farklı rotada günübirlik doğa yürüyüşleri, temalı kamplar, kültür turları ve birçok etkinlikte eşlik etmeye devam edecek.

 

Bu haber toplam 1726 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.