SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Osmaneli Belediye Meclisi son toplantısını 5 Mart 2019 Salı günü saat 17.00’da yaptı. Belediye Başkanı Münür Şahin’in başkanlığında yapılan...

A+A-

Osmaneli Belediye Meclisi son toplantısını 5 Mart 2019 Salı günü saat 17.00’da yaptı. 
Belediye Başkanı Münür Şahin’in başkanlığında yapılan toplantıda 3. Gündem maddesi yer aldı. İmar Plan Tadilatı, İmar Plan Değişikliği ve Norm Kadro Değişikliği maddeleri görüşülerek oylandı. Gündemde yer alan her 3 madde de meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. 
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin çalışmalar ile ilgili Belediye Meclis üyelerine bilgi verdi. Daha sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı Münür Şahin, “5 yıl boyunca, birlik beraberlik içerisinde Osmaneli ilçemize hizmet ettik. Osmaneli’nin yararı için gündeme gelen konularda hep birlikte hareket etmenizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Meclisimizde üç partinin gurubu olmasına rağmen, tek parti gibi hareket ederek dönemimizin sonuna gelmiş bulunuyoruz. İnanıyorum ki 2014-2019 döneminde görev yapan Osmaneli Belediye Meclisi Üyeleri olarak tarihe geçtiniz. Osmaneli’de yapılan bunca hizmette hepinizin payı var. Osmaneli için ortak paydalarda buluşmakta hiçbir zaman zorluk yaşamadık. Allah hepinizden razı olsun” dedi. 

0f3ac756-b44f-4180-bfa8-08e0558d3da6.jpg

 

Bu haber toplam 1732 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum