SON HAFTAYA GİRİLDİ

SON HAFTAYA GİRİLDİ

3 Kasım 2019 tarihinde yapılması gereken Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çıkışı ile 24 Haziran...

A+A-

3 Kasım 2019 tarihinde yapılması gereken Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çıkışı ile 24 Haziran 2018 Pazar gününe alınmıştı. 21 Mayıs 2018 tarihinde Siyasi Partiler Cumhurbaşkanı ve Milletvekili adaylarını YSK’na bildirerek seçim süreci başlamıştı. 30 günden bu yana Siyasi Partiler ve Milletvekili adayları, köy köy, mahalle mahalle, belde belde, ilçe ilçe gezerek seçim çalışmalarını yaptılar. 24 Haziran seçimleri için son haftaya girildi. Bilecik’te seçime giren siyasi partiler ve Milletvekili adayları, parti teşkilatları ile birlikte, daha yoğun bir çalışma temposuna girecekler. Kararsız seçmenleri etkilemek adına seçimlerde son haftanın çok önemli olduğunu bilen Partiler ve Milletvekili adayları, daha çok seçmene ulaşmak için gayret sarf edecekler.
İçine girdiğimiz hafta sonunda yani 24 Haziran 2018 Pazar günü sabah 08.00’da başlayacak olan oy verme işlemi, Saat 17.00’da sona erecek. 24 Haziran seçimlerinde ilk kez uygulanan İttifaklar nedeniyle Milletvekili seçim sonuçlarının gecenin ilerleyen saatlerine sarkması beklenirken, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ise Saat 20.00’ civarında belli olması bekleniyor. 24 Haziran seçimlerinde Bilecik’te 650’yi aşkın sandıkta 154 Bin 319 seçmen oy kullanacak.   


Bu haber toplam 3618 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.