SOFRALARIMIZIN MASRAFLARI HAYIRSEVERLERDEN

SOFRALARIMIZIN MASRAFLARI HAYIRSEVERLERDEN

Başkan Şahin; “Camicedit mahallemizdeki iftar programımızı onurlandıran milletvekilimize, Bilecik eski ve yeni belediye başkanlarımıza, il başkanımıza,...

A+A-

Başkan Şahin; “Camicedit mahallemizdeki iftar programımızı onurlandıran milletvekilimize, Bilecik eski ve yeni belediye başkanlarımıza, il başkanımıza, kaymakamımıza, kamu ve özel sektör yöneticilerimize ve değerli mahalle sakinlerimize teşekkür ediyoruz”

Ramazan ayı ile birlikte her yıl olduğu gibi bu yılda Osmaneli Belediyesi organizatörlüğünde Mahallelerde iftar programları düzenleniyor. Ayrıca Osmaneli Belediyesi Göksu Düğün salonunda vatandaşlara iftar yemeği dağıtılıyor. İftar yemekleri ile ilgili olarak açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İftar Yemeklerine katılanlara teşekkür etti. 

osmaneli-iftar-001.jpg
Başkan Şahin açıklamasında; “Osmaneli Belediyemizce her yıl düzenlenen iftar programlarımızla her gün 1000 kişiye Göksu Sosyal Hizmetler Salonumuzda yemek veriyoruz. Yine her gün ihtiyacı olan vatandaşlarımızın evlerine 300 adet yemek dağıtıyoruz. Bunların dışında mahalle iftarlarımızı 6 noktada ayrı günlerde veriyoruz. Halkımızla birlik ve beraberlik içinde oluyor ve konuklarımız, misafirlerimizle birlikte iftar açıyoruz. İftar programlarımıza Bilecik Şeyh Edebali Tasavvuf Müziği Grubumuzla ayrı bir renk katıyor.
Sofralarımızın tüm maliyetini sanayicilerimiz, şirketlerimiz, esnaflarımız, tüccarlarımız,
halkımızdan bağış yapanlar ve bizler kendi kaynaklarımızdan karşılıyoruz. İftar programlarımızın belediyemize hiç bir maliyeti yok. Maliyetlerin tamamı gerçek hayırseverler tarafından, birlik ve beraberlik içinde iftar yapmak, halkımızı bütünleştirmek gayesi ile karşılanıyor.
Osmaneli Belediyesi sadece bu organizasyonu gerçekleştiriyor, dağıtımını sağlıyor, sofra hizmetlerini veriyor. Bu vesile ile iftar soframıza bağışlarıyla, katkılarıyla, hizmetleriyle destek olan tüm hayırseverlerimizden Allah razı olsun.
İftar sofralarımıza tüm halkımızı, mahalle sakinlerini, tüm Osmaneli'yi davet ediyoruz. İftar programlarımızın günleri bilboardlarda yer alıyor” dedi.

Bu haber toplam 2621 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum