SİZLERİN HAKKI ÖDENEMEYECEK KADAR BÜYÜKTÜR

SİZLERİN HAKKI ÖDENEMEYECEK KADAR BÜYÜKTÜR

SAĞLIK PERSONELİNİN BAYRAMINI KUTLAYAN BAŞKAN ŞAHİN“SİZLERİN HAKKI ÖDENEMEYECEK KADAR BÜYÜKTÜR”

A+A-

14 Mart Tıp Bayramı Haftası nedeniyle Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Osmaneli Ak Parti İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi, Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Müdürü Sinan Mut ve hastane personelini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

sizlerin-hakki-odenemeyecek-kadar-buyuktur-(1).jpg

Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet hastanesine giderek Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Müdürü Sinan Mut ve personeli ziyaret eden Başkan Şahin, “Gece, gündüz, kar, çamur, bayram, tatil demeden büyük bir özveriyle insanların sağlıklı ve daha sağlıklı yaşaması için ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeyen, verilen görevleri zamanında ve tam yapan başta Başhekimimiz ve tüm hastane personelimizin 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyorum.

sizlerin-hakki-odenemeyecek-kadar-buyuktur-(3).jpg

Sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılması için fedakarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın hakları ödenemeyecek derece büyüktür. İnsan sağlığı her şeyden önce gelen bir konudur. İnsanların sağlıklı olması, toplumun sağlıklı olmasına ve toplumun refah düzeyinin artmasına neden olur.

sizlerin-hakki-odenemeyecek-kadar-buyuktur-(4).jpg

İşte toplumun sağlığı için gecesini gündüzüne katan doktorlarımızın, hemşirelerimizin, sağlık görevlilerimizin Tıp Bayramı kutlu olsun. Allah onları başımızdan eksik etmesin” dedi. Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Müdürü Sinan Mut'ta Belediye Başkanı Münür Şahin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

sizlerin-hakki-odenemeyecek-kadar-buyuktur-(5).jpg

Bu haber toplam 1799 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.