ŞİMDİ YANDILAR !!!

ŞİMDİ YANDILAR !!!

Osmaneli’de ki en büyük sorunlardan biri olan Kamu mallarına verilen zararların önüne bir türlü geçilemiyor. Osmaneli merkezinde bulunan kamu mallarının...

A+A-

Osmaneli’de ki en büyük sorunlardan biri olan Kamu mallarına verilen zararların önüne bir türlü geçilemiyor. Osmaneli merkezinde bulunan kamu mallarının duvarlarının boyanması ve yazıların yazılması, lambaların ve masaların kırılması, ağaçların kırılarak yerlerinden sökülmesi, gazetemizde zaman zaman yaptığımız haberlere rağmen bir tülü sonlanamıyor.

Geçtiğimiz aylarda Osmaneli’nin merkezinde yer alan Atatürk Ortaokulu duvarlarının boyanması ve yazılar yazılması konusunda haberlere yer vermiştik. Haberlerimizden sonra Milli Eğitim ve Okul yetkilileri okulun duvarlarını badana yaparak eski haline getirmişti. Ne yazık ki bazı vicdansızlar yine boş durmamışlar Atatürk Ortaokulunun duvarlarına yazılar yazmışlar. Okul Müdürü Arif Elmas, okul duvarlarına yazılar yazanları, güvenlik kamerasından tespit ederek Cumhuriyet Savcılığına Suç duyurusunda bulundu. Konu ile ilgili olarak kendisiyle görüştüğümüz Okul Müdürü Arif Elmas, Burası bir okul, çocuklarımız burada eğitim görüyorlar. Bizler çocuklarımızı eğitmek ve onları yetiştirmek için her türlü çabayı sarf ederken, bazı kendini bilmezler okulumuzun duvarlarına yazılar yazıyorlar. Fakat bu yazıları yazanlar bu sefer Adaletten kaçamayacaklar. Okulumuzun güvenlik kameralarından tespit ettiğimiz bu kişiler hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundum. Polisimiz bunları muhakkak bulacaktır. Burası bir kamu binası. Buraya verilen zarar tüm kamuya verilmiştir” dedi. 


Bu haber toplam 4549 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.