SICAK HAVALARIN SERİN MEKÂNI HAVUZ

SICAK HAVALARIN SERİN MEKÂNI HAVUZ

Havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi, Osmaneli’de hava sıcaklığının zaman zaman 45 dereceleri bulduğu bu günlerde, vatandaşların tek serinleme...

A+A-

Havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi, Osmaneli’de hava sıcaklığının zaman zaman 45 dereceleri bulduğu bu günlerde, vatandaşların tek serinleme mekânı Osmaneli Belediye havuzu oluyor.

Osmaneli Belediyesine ait yüzme havuzuna bu günlerde rağbet çoğaldı. Çarşamba ve Cumartesi günleri bayanlara tahsis edilen yüzme havuzu, haftanın diğer günlerinde erkekler tarafından kullanılıyor. Çarşamba ve Cumartesi günleri Osmaneli TOKİ konutlarından havuza gidecek olan bayanlara da belediye tarafından servis tahsis edildi. Sıcaklardan bunalan Osmanelili vatandaşlar, günün büyük kısmını havuzda geçiriyorlar. Havuzun Osmaneli için bir nimet olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Bu sene havalar oldukça sıcak geçiyor. Sıcaklarda işimizden arta kalan zamanları havuzda geçirmeye çalışıyoruz. Eskiden serinlemek için hafta sonları İznik gölüne giderdik. Havuzun faaliyete geçmesi ile birlikte serinleme ihtiyacımızı Osmaneli’de karşılıyoruz. Havuzu Osmaneli’ye kazandıranlardan, bakımını yapanlardan, faaliyette tutanlardan Allah razı olsun dediler”


Bu haber toplam 3353 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.